ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΣΥΛΛΗΨΗ  ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ


ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ  ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ


 


Την 02.03.2008 και ώρα 03.00′ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 18χρονος και ένας 19χρονος αμφότεροι κάτοικοι Ξάνθης καθώς σε αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο πεζοδρόμιο μια χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 5,7 γραμμαρίων και ένα πολυεργαλείο με διάφορα κατσαβίδια.


Ναρκωτική ουσία και πολυεργαλείο κατασχέθηκαν ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν αρμοδίως.


 



ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ


 ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ


 


Την 01.03.2008 και ώρα 23.20′ στο 1ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης ένας 42χρονος κάτοικος Ξάνθης, καθώς κατελήφθη να κατέχει πενήντα επτά (57) πακέτα τσιγάρα διαφόρων μαρκών του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ από τα οποία τα ένδεκα (11) πακέτα δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου καταβολής δασμών.


Ανωτέρω είδη κατασχέθηκαν ενώ τα τσιγάρα που αποτελούν αντικείμενο λαθρεμπορίας αποσταλούν ενταύθα Τελωνειακή Αρχή για προσδιορισμό διαφυγόντων δασμών. Δράστης με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.


 



ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ


 ΚΛΟΠΗΣ


 


Την 01.03.2008 και ώρα 10.45′ στην πλατεία Ζωαγοράς Ξάνθης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης μία 34χρονη πολίτις Βουλγαρίας η οποία κατελήφθη να αποπειράται να αφαιρέσει χρήματα  με σκοπό να τα ιδιοποιηθεί από τσάντα ηλικιωμένης παθούσας.


Κατασχέθηκαν 140 ? και 10 λέβα (νόμισμα Βουλγαρίας). Δράστις συνελήφθη και με τη σχηματιζόμενη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.


 



 ΣΥΛΛΗΨΗ  ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ


ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ  ΚΛΟΠΗΣ


ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ  ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ


ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ –  ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ


 


 Την 29.02.2008 και ώρα 22.10′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 28χρονος κάτοικος Ξάνθης ο οποίος μαζί με τον 21χρονο αδελφό του (διέφυγε της συλλήψεως και αναζητείται) αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι ισογείου διαμερίσματος και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 51χρονης, κατοίκου Ξάνθης.


Πλησίον οικίας ανευρέθη και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 18,5 εκατοστών και μήκους λεπίδας 8,5 εκατοστών το οποίο έφεραν ανωτέρω δράστες. Συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θ’ αποσταλεί αρμοδίως.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button