Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα συλλαλητήρια

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα συλλαλητήρια, οι συγκεντρώσεις και οι εντονότατες διαμαρτυρίες των ελλήνων και ειδικότερα των κατοίκων της Μακεδονίας μας, με αιχμή του δόρατος, αιτία και αφορμή, τη συμφωνία των Πρεσπών, την παραχώρηση και το δώρο του Αλέξη Τσίπρα προς το Ζόραν Ζάεφ του ονόματος, της γλώσσας και της εθνικότητας (ουσιαστικά της μακεδονικής οντότητας) στους σλαβοσκοπιανούς.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα συλλαλητήρια, οι συγκεντρώσεις και οι εντονότατες διαμαρτυρίες των ελλήνων και ειδικότερα των κατοίκων της Μακεδονίας μας, με αιχμή του δόρατος, αιτία και αφορμή, τη συμφωνία των Πρεσπών, την παραχώρηση και το δώρο του Αλέξη Τσίπρα προς το Ζόραν Ζάεφ του ονόματος, της γλώσσας και της εθνικότητας (ουσιαστικά της μακεδονικής οντότητας) στους σλαβοσκοπιανούς.

Η γνωστή επικοινωνιακή τακτική των μετρ του είδους και οι εν χορώ συριζανελικές ποιητικές αναφορές για εθνικιστές, ομοφοβικούς, ναζιστές, πατριδοκάπηλους και τραμπούκους, δημιουργούν πολύ περισσότερο θυμό και προβλήματα στους ιδίους από όσα ευελπιστούν ότι θα “μεταβιβάσουν” στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα στη ΝΔ και στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ποτάμι κύριοι των συριζανέλ, όπως λέγατε προεκλογικά, δυστυχώς για σας, δε γυρίζει πίσω, είστε πολιτική μειοψηφία στη συνείδηση του ελληνικού λαού, είστε κυβέρνηση σε αποδομή, ζείτε πολιτικά τις τελευταίες ευχάριστες ημέρες του Κόνδορα, προσπαθείτε απεγνωσμένα με τερτίπια επικοινωνιακά να διατηρήσετε τις παχυλές καρέκλες εξουσίας με νύχια και με δόντια, αδιαφορώντας πολιτικά για τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει η κοινωνία και το Γολγοθά που ανεβαίνει ο ελληνικός λαός, χωρίς να φαίνεται καμία ακτίνα φωτός, χωρίς κανένα φως στο βάθος του τούνελ.

 

Επειδή στο μικρόκοσμο και στη ζωή μας, υπάρχει και η θεία δίκη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός εθνικής αμύνης Πάνος Καμμένος, θα παρευρεθεί στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα ξεκινήσουν οι προενταξιακές εργασίες για την είσοδο των σλαβοσκοπιανών με το όνομα “βόρεια Μακεδονία” σε πρώτη φάση, και ίσως αργότερα ως σκέτο Μακεδονία.

Ο Πάνος Καμμένος που διατυμπανίζει και κόβει φλέβες, ένθεν κακθείν, για εσωτερική κατανάλωση ότι, θ’ αποτρέψει να ρθει η συμφωνία στη βουλή και αν και εφόσον έρθει θα την καταψηφίσει και θα ρίξει την κυβέρνηση, θ’ αναγκαστεί να καταπιεί, χωρίς ανάσα, το πικρό ποτήρι της επικοινωνιακής πολιτικής εθνικής ντροπής και να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με το σλαβοσκοπιανό ομόλογό του που θα τον αποκαλούν μακεδόνα και τη χώρα του Μακεδονία.

Θα έχει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ το πολιτικό ανάστημα να τα βροντήξει όλα κάτω και ν’ αποχωρήσει ή θ’ αποδεχτεί τετελεσμένα γεγονότα και όπως λέει και ο λαός μας “μούγκα στη στρούγκα”!

Θα συνεχίσει τους ανέξοδους λεονταρισμούς και τα γνωστά τροπάρια για εσωτερική κατανάλωση;

Θα θυσιάσει την καρέκλα εξουσίας για το εθνικό καλό με ορατό τον κίνδυνο, λόγω των αλλοπρόσαλλων πολιτικών του πράξεων να μην μπει στο κοινοβούλιο το κομμα των ΑΝΕΛ;

Ν’ αποτελέσουν μια ξεθωριασμένη ανάμνηση στη μνήμη κάποιων ελλήνων και να θαφτούν πολιτικά στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας και της λησμονιάς; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!

Τα μεγάλα ΝΑΙ και τα μεγαλα ΟΧΙ καθορίζουν την ιστορία της κάθε χώρας, του κάθε πολιτικού ηγέτη.

 

Δόθηκαν σε ιδιωτικές εταιρείες οι αναβαθμίσεις των ασανσέρ επιβάλλοντας ένα πρόσθετο χαράτσι στους ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών, το οποίο για κάθε πολυκατοικία, μεσοσταθμικά, για τις κατασκευασμένες μετά το Σεπτέμβρη του 1987 θα ανέρχεται περίπου στα 3.000 ευρώ και για τις προ του 1987 σε 6.000 – 8.000 ευρώ.

Αν και την αποκλειστική ευθύνη της καλής λειτουργίας των ασανσέρ ενυπόγραφα, έχουν οι συντηρητές, οι ιδιωτικές εταιρείες που ανέλαβαν (δώρο;) την όλη διαδικασία (είναι πολλά τα λεφτά Αρη, θ’ αναφωνούσε, αν ζούσε σήμερα ο Νίκος Κούρκουλος) προχωρούν ακάθεκτες στην ολοκλήρωση του όλου έργου, χωρίς να ξεκινούν βέβαια από τις δημόσιες υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα έχουν σφραγιστεί 60 – 70 ασανσέρ της πόλης μας, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πληροφορίες. και το σφράγισμα, ως μοχλός πίεσης των ιδιοκητών συνεχίζεται…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button