Τα εμά – εμά και τα εσά – εσά του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολιτικά πεθάνει!!!

Το αιώνιο πολιτικό ανούσιο ερώτημα των συριζανέλ , ποια θα είναι η στάση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμφωνία με τους σλαβοσκοπιανούς και την παραχώρηση τους το όνομα Μακεδονία, τη γλώσσα και την εθνικότητα, αν και έχει ξαναπαντηθεί, το ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης: δε θα υπερψηφίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη συμφωνία, όποτε και όταν έλθει στο κοινοβούλιο.

Το αιώνιο πολιτικό ανούσιο ερώτημα των συριζανέλ , ποια θα είναι η στάση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμφωνία με τους σλαβοσκοπιανούς και την παραχώρηση τους το όνομα Μακεδονία, τη γλώσσα και την εθνικότητα, αν και έχει ξαναπαντηθεί, το ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης: δε θα υπερψηφίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη συμφωνία, όποτε και όταν έλθει στο κοινοβούλιο. Είναι έργα και ημέρες των συγκυβερνώντων Καμμένου – Τσίπρα και έχουν την αποκλειστική ευθύνη των συμφωνηθέντων.Αν η ΝΔ έρθει στην εξουσία μετά την ψήφιση της συμφωνίας, τα πολιτικά περιθώρια αλλαγών της συμφωνίας στενεύουν επικίνδυνα για τις όποιες παρεμβάσεις από τη νέα κυβέρνηση.Το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια και αναγκαστικά η συμφωνία θα ισχύσει.

 

Κάποιος από το “Αλφα” θα πρέπει να συμμαζέψει τον επικίνδυνα προκλητικά λαλίστατο αντιπρόεδρο Δήμο Βερύκιο.

Σε πρωϊνή εκπομπή του σταθμού αποκάλεσε αμόρφωτο και άσχετο συντελεστή της εκπομπής με τόση και τέτοια αυθάδεια, κατάχρηση εξουσίας.

κ. Βερύκιε δεν  έχουμε τη δημοσιογραφική και τηλεοπτική ανάγκη ν’ ακούμε και να βλέπουμε τις πολιτικά άθλιες συριζανελικές αναλύσεις σου, υμνώντας τις πρακτικές του κυβερνώντος κόμματος.

Ολοι θυμόμαστε το βιος, την πολιτεία και τις αναφορές του καναλιού όταν δεν πήρατε τηλεοπτική άδεια και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά.

 

Και νέα βουλευτική απώλεια για τους ΑΝΕΛ και τη συγκυβέρνηση.

Με δήλωσή του προς το προεδρείο της βουλής ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ, λόγω της συμφωνίας με τους σλαβοσκοπιανούς και καθίσταται ανεξάρτητος.

Η συγκυβέρνηση διαθέτει ισχνή πλειοψηφία 152 βουλευτών και η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ συρρικνώνεται στους 7 βουλευτές.

Οι Πυθιακές και Σιβυλλικές αποφάσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, το ήξεις – αφίξεις και η εμμονή να στηρίζει μια κυβέρνηση που μόνο επικοινωνιακά και για εσωτερική κατανάλωση προσπαθεί ανεπιτυχώς να κρατήσει τη δυναμική της στην ελληνική κοινωνία, όταν στην οικονομία έχει αλλεπάλληλες αποτυχίες από τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους ικανοποιήθηκε με την επιμήκυνση για 10 χρόνια του 28% του δημοσίου χρέους, μεταβιβάζοντας τα βάρη στην επόμενη γενιά και όταν στα εθνικά μας θέματα αρχής γενομένης με τους σκοπιανούς τους παραχώρησε όνομα, γλώσσα και ιθαγένεια (το νομικό θεσμό του κράτους με τον πολίτη) και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ετοιμάζει ανάλογη(;) λύση του αλβανικού είναι συνυπεύθυνος και για πολλούς ο βασικός υπεύθυνος των δεινών της κοινωνίας και της χώρας μας.

Η πίεση που δέχονται οι βουλευτές του από τη ροή των γεγονότων, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την εν συνεχεία την επόμενη ημέρα υπογραφή στις Πρέσπες της συμφωνίας κάποιοι πολιτικοί αναλυτές προβλέπουν τη συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής του ομάδος και το μόνο πολιτικό τους σωσίβιο η ένταξη τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές με αμφίβολη την πολιτική τους διάσωση.

Κύριε Καμμένε, όταν φύγατε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ παραδώσατε τη βουλευτική σας έδρα ή είστε αποστάτης;

Με ποιο ηθικό δικαίωμα ζητάτε από τον κ. Λαζαρίδη να σας παραδώσει την έδρα;

 

Παρά πολύ όψιμο το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για παράδοση της βουλευτικής έδρας της Β’ Θεσσαλονίκης από το βουλευτή Γιώργο Λαζαρίδη, που τον χαρακτηρίζουν αποστάτη αν δεν την παραδώσει.

Στην αντίστοιχη περίπτωση της βουλευτίνας των Κεντρώων κας Μεγαλοοικονόμου, την ανεξαρτοποίησή της και την ένταξή της στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ποιούν τη νήσσα και όλα καλώς καμωμένα;

Ας ξεκαθαρίσουν το πολιτικό και ηθικό πεδίο και ας πουν, επιτέλους, την αλήθεια γυμνή, χωρίς περιτυλίγματα, τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη.

Αν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες βγουν αληθινές ποια θα είναι η αντίδραση στην πιθανή παραχώρηση στην κοινοβουλευτική του ομάδα ενός βουλευτή του Ποταμιού;

Τα επικοινωνιακά πολιτικά τερτίπια, ο κ.  Λαζαρίδης να χαρακτηρίζεται αποστάτης και η κα Μεγαλοοικονόμου και ο πιθανός βουλευτής του Ποταμιού ν’ αγκαλιάζονται πατρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα προκαλούν πολιτικά θυμηδία, εκνευρισμό και θυμό στην κοινωνία.

‘Η είναι όλοι αποστάτες και τους καταδικάζουμε  πολιτικά ή είναι πατριώτες και τους επαινούμε για τη στάση τους.

Τα εμά – εμά και τα εσά – εσά του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολιτικά πεθάνει!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button