Αυξάνονται τα διόδια μέχρι και 150%.

Σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Μακεδονίας, σύσσωμοι οι πολίτες βροντοφώναξαν, ότι, η Μακεδονία είναι μία, μόνη και ελληνική, δεν παραχωρείται το όνομα, η ιστορία και η πολιτιστική μας κληρονομιά στους σκοπιανούς σφετεριστές και πλαστογράφους της ιστορίας.

Σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Μακεδονίας, σύσσωμοι οι πολίτες βροντοφώναξαν, ότι, η Μακεδονία είναι μία, μόνη και ελληνική, δεν παραχωρείται το όνομα, η ιστορία και η πολιτιστική μας κληρονομιά στους σκοπιανούς σφετεριστές και πλαστογράφους της ιστορίας.

Τα μηνύματα από το εσωτερικό και απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, που ζουν και δραστηριοποιούνται έλληνες έχουν σταλεί και θα πρέπει να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αλλάξει ρότα, γιατί το πολιτικό, εθνικό και γεωστρατηγικό διακύβευμα, αν επιμείνει στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, θα είναι τεράστιο για τη χώρα μας.

 

Η όποια συμφωνία, θα έρθει προς έγκριση – ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο με ονομαστική ψηφοφορία.

Οι αποχές και το παρών δε θα πρέπει να δίνουν πολιτική ασυλία, σε όσους και όποιους θα προσπαθήσουν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους.

Μόνο η υπερψήφιση (ΝΑΙ) και η καταψήφιση (ΟΧΙ) θα πρέπει να ισχύσει για μία τόσο υψηλού πολιτικού ρίσκου ψηφοφορία

Πρέπει οι πολίτες της χώρας να γνωρίζουν ποιοι και πόσοι από τους τριακόσιους εθνοπατέρες, δε θ’ ακούσουν τη φωνή ψηφοφόρων τους και θα υπερψηφίσουν την κυβερβητική πρόταση για να τους περιποιηθούν ανάλογα πολιτικά με την ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές.

Οι πολίτες διερωτώνται με τι “μούτρα” και με ποιες δικαιολογίες θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα πολιτικά αδικαιολόγητα της απόφασης τους να παραχωρηθεί το όνομα Μακεδονία στους σλαβοσκοπιανούς.

 

Αυξάνονται τα διόδια μέχρι και 150%.

Προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο με ταυτόχρονη κατάργηση όσων ισχύουν για τους όμορους νομούς της Θράκης.

Σ’ ένα κλειστό δρόμο όπως η Εγνατία, δεν υπάρχουν βενζινάδικα, παρκινγκ και τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των διερχομένων.

Μόνο η ίδρυση νέων διοδίων και η ταυτόχρονη αύξηση των κομίστρων τους απασχολεί.

Για την ποιότητα των δρόμων δε γίνεται λόγος από τους  παρόχους.

άΤο πολυνομοσχέδιο “φωτιά στα μπατζάκια μας” θα εισαχθεί στις επιτροπές της βουλής για διαβούλευση και μέσω “τροπολογιών το ανάγνωσμα” θα ρθει στην ολομέλεια προς ψήφιση με ηλεκτρονική, ονομαστική ψηφοφορία.

Είναι ένα νέο επικοινωνιακό συριζανελικό τέχνασμα να μη γνωρίζει άμεσα – ζωντανά, ποιος βουλευτής ψήφισε ΝΑΙ ή ΟΧΙ ή καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο, ή δήλωσε παρών.

Μόνο αριθμούς θα μάθουμε. Τα πρόσωπα θα δημοσιοποιηθούν από κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά το δοκούν.

Για μας τους ξανθιώτες και τους θρακιώτες το ζητούμενο είναι τι θέση θα πάρουν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ολοι θυμόμαστε το επικοινωνιακό παιχνιδι του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένων ΜΜΕ με τις αυτοκτονίες των ελλήνων πολιτών.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα ως εκ θαύματος, άκρα του τάφου σιωπή στον κόσμο βασιλεύει για την αύξηση των αυτοκτονιών για οικονομικούς λόγους.

Και η αντιπολίτευση δε σηκώνει το γάντι να βγει μπροστά και να δώσει δυναμικά τα στοιχεία και να τους ξεμπροστάσει πολιτικά.

Φέρνω στη μνήμη μου τις δηλώσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν μας διαβεβαίωναν ότι ο ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ με την ανάληψη της εξουσίας από τον Αλέξη Τσίπρα και σήμερα σκέφτονται τρόπους αύξησης του στις φτωχογειτονιές της χώρας.

Οι άνθρωποι πολιτικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, πολιτικά παίζουν τις τύχες της ελληνικής κοινωνίας ρουλέτα και όπου κάτσει η μπίλια.

Αυτοί να είναι και να περνάνε καλά, να μένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας, να εισπράττουν τους παχυλούς τους μισθούς και ν’ απολαμβάνουν τα οφίτσιά τους.

Και ο πρόεδρος  της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που χαρακτήριζε τον ΕΝΦΙΑ αντισυνταγματικό, σήμερα γιατί σιωπά, γιατί δεν παίρνει πολιτική θέση για τον ΕΝΦΙΑ και τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας;

Και εδώ, ίσως, πολιτικά η καρέκλα παίζει το ρόλο της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button