Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο»

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά ο Αγώνας Δρόμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης, με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο»,στα πλαίσια τωνΓιορτών Νεολαίας 2018 και του εορτασμού της 8ης Μαΐου-Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά ο Αγώνας Δρόμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης, με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο»,στα πλαίσια τωνΓιορτών Νεολαίας 2018 και του εορτασμού της 8ης Μαΐου-Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS».

Πραγματοποιήθηκαν Λαϊκός Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρωνκαι Μαθητικός Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρωνκαι συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες τρόφιμα, σχολικά είδη και ιματισμός.

Ο Αγώνας Δρόμου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αλέξη Αλεξανδρή, Πρέσβη επί τιμή.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγγελος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Γκουτζίνης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης.

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου, μεγάλους και παιδιά, που, για μια ακόμη φορά, στήριξαν το θεσμό αυτό με κέφι και χαμόγελο και που, σε δύσκολες εποχές, προσέφεραν ανιδιοτελώς τρόφιμα, σχολικά είδη και ιματισμό, το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, που για 3η χρονιά, μας έδωσε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τη δράση μας αυτή, το Δήμαρχο Ξάνθης και το Δήμο Ξάνθης,που ενίσχυσαν και στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο τη δράση μας αυτή, τα μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS», που μας προσέφεραν και πάλι όχι μόνο την απαραίτητη τεχνογνωσία τους για τη διεξαγωγή του Αγώνα αλλά και που συμμετείχαν ενεργά σε αυτόν, όλους όσους στήριξαν τον Αγώνα Δρόμου και συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίησή του και ειδικότερα το Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, την εταιρεία «ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε.», την εταιρία «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.» και την εταιρεία «ΖΑΚΩΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ Α.Ε.»,επίσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και το Δ΄ Σώμα Στρατού, χωρίς τη συνεργασία των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίησή του καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, που συνετέλεσαν καθοριστικά στην επιτυχία του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button