Δεν είναι στραβός ο γυαλος, εμείς αρμενίζουμε στραβά

Εμμένουν οι σκοπιανοί στις αλυτρωτικές τους βλέψεις, μη αποδεχόμενοι, μια ονομασία για όλες τις χρήσεις και την αλλαγή του συντάγματός τους.

Η οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί προς δημοψήφισμα, την απόφαση θα πάρει ο λαός των Σκοπίων, σε αντίθεση με την ελληνική πλευρά, που θα ψηφιστει απο το κοινοβούλιο.

Εμμένουν οι σκοπιανοί στις αλυτρωτικές τους βλέψεις, μη αποδεχόμενοι, μια ονομασία για όλες τις χρήσεις και την αλλαγή του συντάγματός τους.

Η οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί προς δημοψήφισμα, την απόφαση θα πάρει ο λαός των Σκοπίων, σε αντίθεση με την ελληνική πλευρά, που θα ψηφιστει απο το κοινοβούλιο.

Οι λεονταρισμοί και οι πολιτικά απαράδεκτες και αντιφατικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ “Δε θα ψηφίσουμε καμία συμφωνία με τα Σκόπια, δε θα αποδεχθούμε, δε θα στηρίξουμε καμία ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, αλλά θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, τον κυβερνητικό μας εταίρο, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα” δεν τους απαλάσσει από τις πολιτικές τους ευθύνες.

Κύριοι των ΑΝΕΛ και κ. Καμμένε αν δοθεί το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς, έστω και αν δεν το στηρίξετε στο κοινοβούλιο, θα θεωρήστε βασικοί συνυπεύθυνοι της, ίσως, πολιτικής τραγωδίας για τα εθνικά μας θέματα, όσο εξακολουθείτε να κρατάτε όρθια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας με την ψήφο σας την παραμονή της στην εξουσία και στις, για πολλούς, αντεθνικές πολιτικές της.

 

Στο γεωστρατηγικό γίγνεσθαι, στις απαράδεκτες διεκδικήσεις και γκριζαρίσματα εθνικών ελληνικών περιοχών, τις αμφισβητήσεις διεθνών συνθηκών, την επιδιωκόμενη αλλαγή συνόρων απο την Τουρκία, δε φτάνουν οι ήπιες ελληνικές υπενθυμίσεις του προέδρου της δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου, ούτε των κυβερνητικών αξιωματούχων.

Μόνο η στρατιωτική ισχύ της χώρας μας είναι ο κύριος αποτρεπτικός παράγοντας θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο και στη Θράκη και ο αποφασιστικός λόγος, που θα κόψει το βήχα του επικοινωνιακού οράματος του τούρκου προέδρου, για τα σύνορα της καρδιάς του. Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης είχε αναφέρει ότι, η Ελλάδα είναι έθνος ανάδελφο, τα γεγονότα τον δικαιώνουν απόλυτα και σε συνδυασμό με το χρώμα του χρήματος που καθορίζει τις εξελίξεις του σήμερα, είναι ένας πολιτικά “φονικός” συνδυασμός στην παγκόσμια σκακιέρα.

Η γειτόνισσά μου κα Κούλα, μου υπενθύμισε ότι, είμαστε φίλοι στο γόνατο, όσο τα συμφέροντά μας συμπίπτουν.

Δε βλέπουν μπροστά στα μάτια τους οι συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πολιτικοστρατιωτικά παιχνίδια που παίζονται, από τοςυ ευρωπαίους εταίρους μας και το ΝΑΤΟ, σε βάρος της χώρας μας;

Δεν είναι στραβός ο γυαλος, εμείς αρμενίζουμε στραβά, σε πολύ λάθος ρότα, με όποιους κινδύνους συνεπάγεται!!!

 

Μετά την αποφυλάκιση του γερμανού δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτζέλ της “Die Welt”, ο οποίος κρατούνταν σε τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, κατηγορούμενος για τρομοκρατία και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε στο φως η γερμανοτουρκική συμφωνία, το ανατολίτικο αλισβερίσι, το γνωστό παζάρι.

Εξι γερμανικά υποβρύχια δίνει η Γερμανία στην Τουρκία αλλάζοντας τους ναυτικούς στρατιωτικούς συσχετισμούς στο Αιγαίο.

Αντί να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία από  Ε.Ε. και ΗΠΑ για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις επιθετικές πολεμικές ενέργειες στο Αφρίν της Συρίας, οι εταίροι και σύμμαχοι μας επιβραβεύουν την Τουρκία στη Μέση Ανατολή, στο Αιγαίο, στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο, αγνοώντας επιδεικτικά και χωρίς ντροπή τη συνεισφορά και τις θυσίες της χώρας μας στους δύο παγκοσμίους πολέμους, τον πολιτισμό μας, τη δημοκρατία, τις φιλοσοφικές, αστρονομικές, μαθηματικές προσεγγίσεις και και τις πανανθρώπινες αξίες, που αποτέλεσαν την απαρχή, τη βάση των σύγχρονων επιστημών, της αναζήτησης και εσωτερικής ανάτασης του ανθρωπίνου πνεύματος μέσα από τα διασωθέντα κείμενα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Αισχύλου, του Σοφοκλή του Ευριπίδη, των στωϊκών φιλοσόφων, την προσφορά του έλληνα γιατρού Παπανικολάου (γνωστός για το τεστ ΠΑΠ) του μαθηματικού Καραθεοδωρή και ων ουκ έστι τέλος και αριθμός.

 

Κατά την υπουργό Θεανώ Φωτίου ο χρόνος αναδοχής και υιοθεσίας (τεκνοθεσίας το ορθόν) με το νομοσχέδιο που θα υπερψηφιστεί και από την Δημοκρατική Συμπαράταξη (κα Γεννηματά) και το Ποτάμι (κ. Θεοδωράκης) και ίσως, από κάποιους της ΝΔ θα μειωθεί δραματικά από τα 4 – 6 χρόνια στους οκτώ μήνες.

Ευτυχώς που βοήθησαν στη μείωση του χρόνου και τα ομόφυλα ζευγάρια στην αναδοχή και ηρέμησε η ελληνική κοινωνία.

Αντί σχολίου θα αναφερθώ στη γνωστή ατάκα της αείμνηστης ελληνίδας ηθοποιού Σαπφούς Νοταρά: “εδώ γίνονται σόδωμα και γόμωρα!!!”

Τι άλλο θα ζήσουμε, τι θ’ ακούσουν τα μάτια μας και τι θα δουν… τ’ αυτιά μας.

Και αυτή είναι πολιτική μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα και επί κυβερνητικών βουλευτών της Ξάνθης κ.κ. Ζεϊμπέκ Χουσείν, Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη Στογιαννίδη.

Μια νέα μεταρρύθμιση που απογειώνει την οικονομία και βγάζει τη χώρα από τα οικονομικοποοιτικά στρατηγικά – κοινωνικά αδιέξοδα, που τη βάζουν πλέον σε ρυθμούς κανονικότητας…

Καμία ντροπή… καμία ηθική ενοχή για τους συμμετέχοντες στο πολιτικό έγκλημα, κατά της συνοχής των θεσμών που έχουν κρατήσει την κοινωνία και τη χώρα όρθια.

 

Εγκληματική ομάδα με δράση στον τομέα υγείας, με κλοπές από τα νοσοκομεία πανάκριβων αντικαρκινικών φαρμάκων και πώλησης τους στο εξωτερικό με λεία εκατομμυρίων ευρώ εξαρθρώθηκε μέσω γερμανικών πληροφοριών από την ελληνική αστυνομία.

Συνελήφθησαν προς το παρόν και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή 21 άτομα του κυκλώματος, γιατροί, νοσηλευτές φαρμακοποιοί και ιδιώτες, που συμμετείχαν στο κύκλωμα.

Η εγκληματική δράση της ομάδας των εμπλεκομένων στο κύκλωμα, είτε έκλεβε φάρμακα από τις νοσοκομειακές φαρμακαποθήκες, είτε μείωναν τις δόσεις που χορηγούνταν στους ασθενείς, είτε δε χορηγούνταν με άγνωστη την πορεία των καρκινικών περιστατικών, που νοσηλεύονταν.

Και η κλοπή και η απάνθρωπη ενέργεια για την πορεία της υγείας και της ανακούφισης των ασθενών και η λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης με στόχο το ύψιστο αγαθό την υγεία, που για την πολιτεία και για το υπουργείο υγείας αποτελούν την αιχμή του δρόματος, με αποκλειστικό στόχο το παράνομο κέρδο, σε βάρος των ασθενών, πρέπει να παταχθούν χωρίς οίκτο, χωρίς έλεος, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

 

Ολόκληρο σχεδόν το ελληνικό πολιτικό σύστημα παίζει, χορεύει και λικνίζεται στους προεκλογικούς και επικοινωνιακούς ρυθμούς του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Εργντοάν.

Τα φιλικά κυβερνητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναδημοσιεύουν με υπερβολικούς τίτλους προβάλλοντας τις για εσωτερική τουρκική κατανάλωση, ακραίες εθνικισιτκές δηλώσεις του, δίνοντας την ευχάριστη ευκαιρία στη συγκυβέρνηση Καμμένου – Τσίπρα να πετά την μπάλα στην εξέδρα και ν’ αποπροσανατολίζει την ελληνική κοινωνία, από τα προβλήματα καθημερινότητας που την πνίγουν.

Και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, κάτω από το ίσως εσκεμμένο και υφασμένο αριστοτεχνικά από εξωτερικά ή εσωτερκά κέντρα εξουσίας, έχει καθηλωθεί, ουσία και τύποις, έχει γίνει εσωστρεφής και αντιδρά σπασμωδικά γι’ αυτά που βιώνει και γι’ αυτά που έρχονται, για τη νέα ψηφισμένη συριζανελική φορολογική λαίλαπα που άλλοι αποφάσισαν γι’ αυτήν, χωρίς αυτήν!

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button