ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Και άλλα έγγραφα για την υπόθεση της “Πολιτείας Νο1” και κυρίως για την “Πολιτεία Νο2” των κ.κ. Στέλιου Μωραϊτη, Χουσεϊν Ουγιουρ του Χασάν έχουμε στα χέρια μας και όταν δουν το φως της δημοσιότητας κάποιοι…θα χάσουν τον ύπνο τους!!!

  *Και άλλα έγγραφα για την υπόθεση της “Πολιτείας Νο1”  και κυρίως για την “Πολιτεία Νο2” των κ.κ. Στέλιου Μωραϊτη, Χουσεϊν Ουγιουρ του Χασάν έχουμε στα χέρια μας και όταν δουν το φως της δημοσιότητας κάποιοι…θα χάσουν τον ύπνο τους!!!


 



  *Εμπλέκεται και πολιτευτής της ΝΔ …και όχι μόνο


 



   *Ομάδα τέως βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας και προσκύνησε τη σωρό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου σε μια τελευταία ένδειξη αγάπης και σεβασμού στον εμπνευσμένο ιεράρχη, τον ικανότατο κοινωνικό και πνευματικό άνθρωπο και τον αγαπημένο φίλο.


Τον τελευταίο ασπασμό στο Μακαριστό Χριστόδουλο έδωσαν οι τέως βουλευτές Κώστα Καραμπίνας, Πέτρος Αλιβιζάτος, Χριστιάνα Καλογήρου, Ανέστης Αγγελής, Γιώργος Γαρουφαλιάς, Δημοσθένης Τσιαμάκης, Φίλιππος Τσαλίδης και Δημήτρης Κωνσταντάρας.


Ολοι τους ήταν αποδέκτες, περί τα μέσα Οκτωβρίου, μιας συγκινητικής επιστολής τιμής, αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας που τους απέστειλε ο Μακαριστός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου στις οποίες, για διάφορους λόγους, έχασαν όλοι την έδρα τους.


“Θεώρησε την επιστολή μου αυτή” έγραφε στους τέως βουλευτές και φίλους του ο Χριστόδουλος, “ως μια έκφραση αγάπης και τιμής και ως παρότρυνση για μια νέα εκκίνηση”.


Σε κοινή δήλωσή τους, οι 8 τέως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τονίζουν ότι τιμούσαν και αγαπούσαν το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο και κρατούν “τα λόγια του Χριστόδουλου ως πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον”.


 



  *Ανακοινώνεται ότι ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Αν. Καθηγητής Ιωάννης Διαμαντής διοργανώνει την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο του Συγκροτήματος της Πολυτεχνικής Σχολής στην Ξάνθη εκδήλωση προς τιμήν των αφυπηρετούντων μελών ΔΕΠ και ΕΤΕΠ της Πολυτεχνικής Σχολής.


 



  *Γιατί δεν κλήθηκαν και εκπρόσωποι των κομμάτων (τοπικές οργανώσεις) στην προχθεσινή σύσκεψη του εργατικού κέντρου της Ξάνθης για το μέλλον των εργοστασίων της περιοχής μας;


 



  *Συνδημότες μας επικοινώνησαν μαζί μας για να εκφράσουν την πικρία τους γιατί δεν βρέθηκε κάποιος φορέας του τόπου να ναυλώσει λεωφορείο για την Αθήνα για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αρχιεπίσκοπο.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button