“κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η συριζαϊκή παρέα του ήταν επικεφαλής, ως αντιπολίτευση, των ομάδων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και σε αγαστή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο του “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”.

Σήμερα, ως κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν ξεχάσει όλα και έχουν αλλάξει άρδην τις αντιπολιτευτικές και προεκλογικές εξαγγελίες, οι οποίες και τους έφεραν στην εξουσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η συριζαϊκή παρέα του ήταν επικεφαλής, ως αντιπολίτευση, των ομάδων ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και σε αγαστή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο του “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”.

Σήμερα, ως κυβερνητικοί εταίροι τα έχουν ξεχάσει όλα και έχουν αλλάξει άρδην τις αντιπολιτευτικές και προεκλογικές εξαγγελίες, οι οποίες και τους έφεραν στην εξουσία.

Σήμερα οι δύο συγκυβερνήτες έχουν ξεχάσει το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, επιβάλλουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία και τις τράπεζες, συνεχίζοντας και υλοποιώντας με ταχύτατους ρυθμούς στην “αρπαγή” των περιουσιών και τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Το άκρον άωτον του εμπαιγμού είναι ότι, επικοινωνιακά προσπαθούν να παρουσιάσουν τα μέτρα ως οικονομική αναγκαιότητα για να σταθεί η χώρα στα πόδια της για να ανορθωθεί η οικονομία, για να βγει η χώρα από το τρίτο και ίσως, τέταρτο, μνημόνιο που μας επέβαλαν.

Που είσαι νιότη πού λεγες πως θα γινόσασταν άλλοι Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένε και συνοδοιπόροι σας.

 

Φαίνεται ότι, διαλύεται η ομίχλη, το πολιτικό τοπίο ξεκαθαρίζει και η απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς για τους οποίους η ελληνική δικαιοσύνη έχει εκδώσει τελεσίδικες αποφάσεις μη έκδοσης τους στην Τουρκία με το αιτιολογικό της μη δίκαιης δίκης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκης άφησε ανοικτό, υποθετικό παράθυρο, υποθετικής ανταλλαγής, ίσως ενεργώντας υποθετικά και ως πολιτικός “λαγός” ευσεβών πόθων κάποιων κυβερνητικών κύκλων που οσο περνάει ο χρόνος βρίσκονται σε συνεχή αδιέξοδα.

Ανόμοιες υποθέσεις, μη συγκρίσιμες γενικώς και αριθμητικώς, όμως εδώ παίζεται η απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που μπλέχτηκαν στην εξίσωση, χωρίς να γνωρίζουν, χωρίς να έχουν ευθύνη.

“Οποιος έχει τα γένια (Τσίπρας – Καμμένος) έχει και τα χτένια” λέει ο λαός μας.

Εμείς σαν λαός θέλουμε και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, να υπάρχουν θαλάσσια και χερσαία σύνορα, να υπερασπιζόμαστε κάθε σπιθαμή ελληνικής επικράτειας, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια, ν’ αγωνιζόμαστε για την ειρήνη και την καλή γειτνίαση με τις όμορες χώρες, να είμαστε έτοιμοι με τόλμη και αποφασιστικότητα ν’ απαντήσουμε  στις όποιες προκλήσεις, να βρει η χώρα το βηματισμό της, ν’ αποτελέσει την ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων και πηγή σταθερότητας οικονομικά και γεωστρατηγικά στην ευρύτερη περιοχή μας.

Οποιοις δεν μπορεί ή δεν του το επιτρέπει το κομματικό του DNA ζητά τη βοήθεια και τη στήριξη των πολιτικών κομμάτων του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου ή οδηγεί τη χώρα σε εκλογές και αποφασίζει για το μέλλον του ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

 

Χρόνια τώρα, κάθε φορά που βρέχει ο δρόμος που ενώνει την οδο Νέστου με την οδό Αίμου στο ύψος της αστυνομικής δ/νσης Ξάνθης γίνεται αδιάβατος, επικίνδυνος και κρύβει πολλές παγίδες για τους πεζούς που είναι αναγκασμένοι να τον περάσουν.

Οι εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής προς τη δημοτική αρχή πέφτουν στο κενό και με μπαλώματα επιφανειακά προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου, στενότατος συνεργάτης του δημάρχου και γνώστης του προβλήματος, πρώην διοικητής της αστυνομικής δ/νσης Ξάνθης κ. Γκοδοσίδης, επιτέλους ας ενημερώσει το δήμαρχο για το πρόβλημα, όχι μόνο για να μη δηλώνει άγνοια του προβλήματος, αλλά και για τους πολίτες για τους πρώην συναδέλφους του αστυνομικούς και για την Ξάνθη ρε γ…ο!

 

Με τον επίσημο εορτασμό της Ανοιξης ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι καραβιές λαθρομεταναστών – προσφύγων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τα μέλη των μη κυβερνητικών οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) που δραστηριοποιούνται στα νησιά και καταβροχθίζουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, επιδίδονται σε ανταγωνιστικό αγώνα μεταξύ τους, για την παραλαβή των λαθρομεταναστών όταν η Φρόντεξ και τα πλοία του ΝΑΤΟ που περιπλέουν το Αιγαίο, κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στο υπαρκτό πρόβλημα που τείνει να γίνει η εθνική μάστιγα της χώρας.

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις των νησιών μας, λειτουργώντας τηλεπαθητικώς με τις τουρκικές ακτές τους περιμένουν πανέτοιμες στο συγκεκριμένο σημείο, είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε βράδυ.

Λειτουργούν τελικά οι Μ.Κ.Ο. στην τύχη ή υπάρχει αγαστή συνεργασία με την τουρκικά πλευρά(;)

Κάποιοι λένε ότι “είναι πολλά τα λεφτά Αρη”.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button