Γιατί άλλους τους μπουζουριάζουμε και άλλους δεν τους προσεγγίζουμε καν;

Όταν ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ επαναφέρει τη θανατική ποινή για τους εμπόρους ναρκωτικών, στη χώρα μας οι κουλτουριάρηδες της πολιτικής αποποινικοποιούν τη χρήση και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης… για θεραπευτικούς σκοπούς, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου, δημιουργώντας πολύ περισσότερα προβλήματα, από όσα ευελπιστούν ότι θα λύσουν.

Πολιτικών, προοδευτικών, ελλήνων κουλτουριάρηδων το ανάγνωσμα.

 

Όταν ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ επαναφέρει τη θανατική ποινή για τους εμπόρους ναρκωτικών, στη χώρα μας οι κουλτουριάρηδες της πολιτικής αποποινικοποιούν τη χρήση και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης… για θεραπευτικούς σκοπούς, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου, δημιουργώντας πολύ περισσότερα προβλήματα, από όσα ευελπιστούν ότι θα λύσουν.

Πολιτικών, προοδευτικών, ελλήνων κουλτουριάρηδων το ανάγνωσμα.

 

Όπως αναμενόταν επανεκλέγει, με συντριπτική πλειοψηφία 76,65%, ο σύγχρονος αναμορφωτής και αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο ύπατο αξίωμα του προέδρου της χώρας.

Οσο και να μην αρέσει σε κάποια κέντρα, η δυνατή προσωπικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν στη διεθνή σκακιέρα, στο πολιτικό, στρατιωτικό, γεωστρατηγικό και ερευνητικό γίγνεσθαι, οι ρώσοι ψηφοφόροι την εμπιστεύτηκαν και επανεξέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία για τέταρτη συνεχή εξαετία στο τιμόνι. Στη διακυβέρνηση της χώρας έναν ορθόδοξο χριστιανό ηγέτη, στην ορθόδοξη χριστιανική Ρωσία.

 

Είναι πολύ καλά διαβασμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι οι προεδρεύοντες στο ελληνικό κοινοβούλιο, στον τρόπο διαχείρισης των αντεγκλήσεων και ίσως και επιθετικών φραστικών συμπεριφορών, των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Παραπομπή στο συμβούλιο δεοντολογίας, κάλεσμα της φρουράς να επιβάλει την ηρεμία, την τάξη και να συλλάβει τους “ταραξίες”, μόνο για την τρίτη πολιτική δύναμη του κοινοβουλίου, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χωρίς να δείχνουν ανάλογες συμπεριφορές σε βουλευτές άλλων κομμάτων, του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου για ανάλογες φραστικές και επιθετικές συμπεριφορές.

Ισως, οι πρακτικές αυτές να δυναμώνουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής και ο εκνευρισμός της κοινής γνώμης που επιζητά ισονομία, ισοπολιτεία και δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα, να επιστρέψει μπούμερανγκ στους εμπνευστές του πολιτικά κατεστημένου status quo.

 

Επίσης, κατά την ίδια τακτική, είδαμε οι άντρες των ΜΑΤ να συλλαμβάνουν τρεις πολίτες, που διαδήλωναν ειρηνικά για τους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία και να ξυλοκοπούν άγρια όλους τους υπόλοιπους καθώς και έναν καμέραμαν που έκανε τη δουλειά του, την ίδια στιγμή που οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι, τα κάνουν γυαλιά – καρφιά κάθε βράδυ στα Εξάρχεια.

Πως είναι δυνατόν, να μην μπορούν να συλλάβουν τους ταραξίες που καταστρέφουν την περιουσία (καίνε αυτοκίνητα, κάδους, καταστρέφουν μάρμαρα πολυκατοικιών) των κατοίκων των Εξαρχείων και να οδηγούν στα αστυνομικά τμήματα αθώους πολίτες που απλά διαδηλώνουν;

Πως είναι δυνατόν να φτάνουν τα μέλη του “Ρουβίκωνα” σε άδυτα του Πενταγώνου και να μην συλλαμβάνεται κανείς (τους βρίσκουν και ταξί για να γυρίσουν στη βάση τους) και να μην συλλαμβάνεται κανείς, αλλά να συλλαμβάνονται οι παραπάνω διαδηλωτές;

Γιατί άλλους τους μπουζουριάζουμε και άλλους δεν τους προσεγγίζουμε καν;

 

Κατά τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ παρενέβη στον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν, ζητώντας του την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών, όταν ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισήμως δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσει την απελευθέρωση και επιστροφή στη χώρα μας των δύο ελλήνων στρατιωτικών.

Στη χώρα μας, ο λαός μας λέει ότι, η φωτιά καίει όπου πέσει, όπου κάνει την καταστροφή.

Για το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να εκφράζουμε το ενδιαφέρον μας, τη συμπάθεια μας και την ευχή μας, το Γολγοθά τους όμως βιώνουν οι ίδιοι, οι γονείς, οι οικογένειες  και οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών.

 

Θορυβήθηκε το πολιτικό σύστημα της χώρας από το εξώδικο κάποιων παμακεδονικών οργανώσεων που χαρακτηρίζει την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους σκοπιανούς ως πράξη εσχάτης προδοσίας και για τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν την παραχώρηση, ενημερώνοντας τους ότι το σύνταγμα προβλέπει την ποινή της ισόβεια κάθειρξης και την ποινή του θανάτου.

Το εξώδικο έχει αποσταλεί με δικαστικό επιμελητή σε όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και έχει προκαλέσει εκνευρισμό, ένταση, προβληματισμό και αμηχανία.

 

Όπως αναμενόταν οι επικοινωνιακές διαφωνίες και η πολιτική ψυχρότητα των εταίρων Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου σαν να μην πέρασε μια μέρα, γεφυρώθηκαν χωρίς γέφυρες, γιατί απλά δεν υπήρξαν ποτέ, γιατί η εξουσία ενώνει.

Δεν έχει προβλήματα, ούτε λόγους διαφωνίας αυτή η εφαρμοζόμενη πολιτική στην οικονομία και στα εθνικά μας θέματα.

Δεν τους αγγίζουν τους συγκυβερνήτες η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, η αρπαγή μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της περιουσίας των ελλήνων πολιτών, οι κατασχέσεις, η μείωση των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου, η μετανάστευση της νεολαίας μας, τα μεγάλα άλυτα προβλήματα των γεωργών και κτηνοτρόφων μας, η προκλητική παρουσία τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο θαλάσσιο κυπριακό χώρο, οι συχνές παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου μας στο Αιγαίο, ο εμβολισμός της ναυαρχίδας του λιμενικού “Γαύδος”, η παράνομη σύλληψη, κράτηση και φυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη και οι διεκδικήσεις από τους τούρκους νησιών και βραχονησίδων ελληνικών στο Αιγαίο.

Ισχυρίζονται και προσπαθούν επικοινωνιακά να περάσουν, ανεπιτυχώς, το αφήγημα της συγκυβέρνησης τους ότι, σκοπός τους είναι η καθαρή έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και την κρίση.

Η διατήρηση της εξουσίας είναι το πολιτικό σας αφήγημα κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button