Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία ένος νέου αθλητικού ομίλου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Ιστιοπλοικού Ομίλου Βορείου Αιγαίου, (Ι.Ο.Β.ΑΙ.) – North Aegean Sailing Club – (N.A.S.C.) .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία ένος νέου αθλητικού ομίλου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Ιστιοπλοικού Ομίλου Βορείου Αιγαίου, (Ι.Ο.Β.ΑΙ.) – North Aegean Sailing Club – (N.A.S.C.) . Επρόκειτο για έναν όμιλο που δημιουργήθηκε με  σκοπό να προάγει το άθλημα της ιστιοπλοίας αλλα και  να φέρει κοντά όλους όσους  επιθυμούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της θάλλασσας , δίνοντας τους ταυτόχρονα την δυνατότητα μέσω των σχολών μας,  να αποκτήσουν δίπλωμα ιστιοπλοιας στην βασική εκπευδευση,  στο τμήμα προχωρημένων,  στο  αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο τμήμα Skipper με δυνατότητα  επαγγελματικής  σταδιοδρομίας. Πιστεύωντας όμως πως η ιστιοπλοία εκτός απο αθλητισμός είναι και τρόπος ζωής, ο όμιλος μας εκτός απο τις σχολές , τους αγώνες, τα σεμινάρια  και τα αθλητικά τμήματα , προγραμματίζει ημερίδες ενημέρωσης σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας μας, για ένα προτωποριακό πρόγραμμα του ομίλου το οποίο  λέγεται «Θάλασσα για όλους» και περιλαμβάνει τρείς ενότητες.

1) Ιστιοπλοία και τουρισμός.

2) Ιστιοπλοία  για κάθε ηλικία.

3)Ιστιοπλοία και Α.Μ.Ε.Α.

Το αγωνηστικό πρόγραμμα του 2018 έχει ήδη βγεί και θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν τον όμιλο μας για να γνωρίσουν απο κοντά τα σκάφη και τις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι της Κεραμωτής.

 

Το Δ.Σ. του ομίλου.

                                           Πρόεδρος – Μπένης Δημήτρης.

                                                Αντιπρόεδρος – Θαγγόπουλος Θαλλασινός.

                                                Γραμματέας – Αντωνιάδης Γρηγόρης.

                                                Ταμίας – Κατουρτζίδου Κυριακή

                                                Μέλος – Βαφίας Παναγιώτης.

info@nasc.gr      www.nasc.gr       tel. +30 25910 51180