Ασκήσεις ταχύτητας – αντίδρασης

Με δυνατούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να ξεπεράσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και προετοιμάζεται για να δώσει ένα τέλος στις διαδοχικές ήττες.

Με δυνατούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να ξεπεράσει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και προετοιμάζεται για να δώσει ένα τέλος στις διαδοχικές ήττες. Το απόγευμα της Τετάρτης στο προπονητήριο της ομάδας οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση με τις ασκήσεις τεχνικής, ακολούθησαν οι ασκήσεις ταχύτητας – αντίδρασης ενώ στο τελευταίο μέρος έμφασή δόθηκε από τον προπονητή στην τακτική.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν – εκτός από του Γκατσολάρι – ενώ δεδομένη θεωρείται η απουσία του τιμωρημένου Ρικάρντο Ντάνι. Τέλος απουσιάζει από τις προπονήσεις ο διεθνής με την Εθνική Νέων Δημήτρης Γούτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button