Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί μία επιχείρηση στην πολυετή μνημονιακή «λαίλαπα» και να επιβιώσει, πολύ δε περισσότερο να παράγει πλούτο. Για να επιτευχθεί το επιχειρηματικό «θαύμα» με αύξηση τζίρου 41,85% και καθαρά κέρδη προ φόρου 76,09% που με χαρά και αισιοδοξία πληροφορηθήκαμε ότι έχει πετύχει σε μία διαχειριστική περίοδο η ΣΕΚΕ Α.Ε., χρειάζεται κόπος, σκληρή δουλειά, επιμονή, φερεγγυότητα, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντος, νέες επενδύσεις, υπερατλαντικά κοπιώδη ταξίδια, αγάπη για προσφορά εργασίας και πλούτο στον τόπο σου.

Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί μία επιχείρηση στην πολυετή μνημονιακή «λαίλαπα» και να επιβιώσει, πολύ δε περισσότερο να παράγει πλούτο. Για να επιτευχθεί το επιχειρηματικό «θαύμα» με αύξηση τζίρου 41,85% και καθαρά κέρδη προ φόρου 76,09% που με χαρά και αισιοδοξία πληροφορηθήκαμε ότι έχει πετύχει σε μία διαχειριστική περίοδο η ΣΕΚΕ Α.Ε., χρειάζεται κόπος, σκληρή δουλειά, επιμονή, φερεγγυότητα, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντος, νέες επενδύσεις, υπερατλαντικά κοπιώδη ταξίδια, αγάπη για προσφορά εργασίας και πλούτο στον τόπο σου. Κυρίως όμως χρειάζεται άξιο και άρτιο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο μάχεται με στόχο να παράγει πλούτο για το καλό ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ξάνθης συγχαίρουν τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Α.Ε. κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΡΕΝΙΔΗ, τον Γενικό Διευθυντή κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ, το Δ.Σ. αλλά και όλους τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ για τα εκπληκτικά οικονομικά αποτελέσματα της ΣΕΚΕ Α.Ε.

Ευχόμαστε όλες οι επιχειρήσεις του τόπου μας να έχουν παρόμοια θετικά αποτελέσματα για την ευημερία της περιοχής μας.

 

 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ