Τριήμερο επιχειρηματικότητας από το VentureGarden σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού Medilab © του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ και το Επιμελητήριο Ξάνθης

Δωρεάν, εντατικό, τριήμερο workshop επιχειρηματικότητας διοργανώνει στην Ξάνθη, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018, το VentureGarden, το πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών που υλοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT (American College of Thessaloniki) στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Δωρεάν, εντατικό, τριήμερο workshop επιχειρηματικότητας διοργανώνει στην Ξάνθη, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018, το VentureGarden, το πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών που υλοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT (American College of Thessaloniki) στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI). To workshop θα πραγματοποιηθεί στο Elisso Xenia Hotel (Βασιλίσσης Σοφίας 9, Ξάνθη) σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Επιμελητήριο Ξάνθης.

Το τριήμερο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να ασχοληθούν με το επιχειρείν. Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική. Στο GreenHouse συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας με ιδέες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Ο σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).

Η ομάδα του VentureGarden θα μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από το έργο που έχει κάνει σε περισσότερες από 400 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, επιχειρηματίες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τη δική τους εμπειρία.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Elisso Xenia.  Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή ομάδας προϋποθέτει ότι κάθε μέλος της θα υποβάλλει ξεχωριστά δήλωση συμμετοχής.

Χορηγοί του GreenHouse στην Ξάνθη είναι οι εταιρίες Sunlight, και Απόστολος Παπαδόπουλος και Σια ΟΕ (meatcompany.gr). Υποστηρικτές είναι οι εταιρίες Ena Business consultants, More than (just) themes, Vemagnet, και Speakt.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται online στο link  www.venturegarden.gr/el/greenhouse  και θα γίνονται δεκτές έως τις 13 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 398347 (10π.μ. – 3.30μ.μ.)

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button