Ειναι ντροπή

Είναι ντροπή για την τοπική κοινωνία η εγκληματική πολιτική αδιαφορία για τους κατοίκους της περιοχής και όσους για οποιονδήποτε λόγο επισκέπτονται την Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, κάθε φορά που βρέχει ,να κινδυνεύουν όταν θα περάσουν από το δρόμο που ενώνει την οδό Αίμου με την οδό Νέστου, στο ύψος της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο δρόμος μεταβάλλεται σε μια μικρή λίμνη και έχουμε καταγράψει και ατυχήματα πεζών κατά το πέρασμά τους.

Είναι ντροπή για την τοπική κοινωνία η εγκληματική πολιτική αδιαφορία για τους κατοίκους της περιοχής και όσους για οποιονδήποτε λόγο επισκέπτονται την Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης, κάθε φορά που βρέχει ,να κινδυνεύουν όταν θα περάσουν από το δρόμο που ενώνει την οδό Αίμου με την οδό Νέστου, στο ύψος της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο δρόμος μεταβάλλεται σε μια μικρή λίμνη και έχουμε καταγράψει και ατυχήματα πεζών κατά το πέρασμά τους.

Οι υπηρεσίες του δήμου αδιαφορούν για το επί χρόνια συνεχιζόμενο πρόβλημα, τα όποια μπαλώματα σύντομα εξαφανίζονται… και φτου και από την αρχή, όπως λέει και ο λαός μας.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου, πρώην διοικητής της αστυνομικής δ/νσης κ. Γκοδοσίδης δε γνωρίζει το πρόβλημα;

 

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και κατασχέσεις ακινήτων και τραπεζικών λογιαριασμών, τράπεζες και δημόσιο, χωρίς οίκτο, χωρίς έλεος, χωρίς ντροπή, χωρίς κανένα ενδοιασμό, από μια αριστερόστροφη με δεξιόστροφη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υπακούοντας πειθήνια στις επιταγές των εταίρων και δανειστών.

Η γειτόνισσά μου κα Κούλα, μου έλεγε εμπιστευτικά ότι, μπας παίρνουν τα σπίτια για να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες και μας φτωχοποιούν, για να μην μπορούμε ν’ αντισταθούμε στις καθημερινές οικονομικές κυβερνητικές λαίλαπες.

Δε θα ΄ρθουν οι εκλογές;

Εκεί θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος, κατέληξε η κα Κούλα. Μα δεν ντρέπονται να μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες; Είναι αναίσθητοι; Τα κόβουν και τα ράβουν στα μέτρα τους και μέσω των φιλικών τους τηλεοπτικών μέσων μπαίνουν στα σπίτια μας.

Λέτε η  κα Κούλα να έχει δίκιο και τα γεγονότα στην εξέλιξή τους να τη δικαιώσουν;

Λέτε;

 

Σε αφρικανούς ιθαγενείς, μοιράζοντας καθρεφτάκια, απευθύνεται ο πολωνός κ. Τουσκ, όταν μιλά για την αλληλεγγύη προς Ελλάδα και Κύπρο σε σχέση με την κρίση με την Τουρκία.

Ο έλληνας πρωθυπουργός, πανηγυρίζει για τις επαφές του με τους εταίρους και για την έστω μια δήλωση τους υπέρ των ελληνικών θέσεων και εις βάρος της επεκτατικής τουρκικής πολιτικής.

Δια των όπλων και της αποφασιστικότητάς τους οι τούρκοι έδιωξαν, κακείν κακώς, την ιταλική πλατφόρμα από το οικόπεδο 3 της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εμείς, σαν κυβέρνηση, περιμένουμε τις κινήσεις του αμερικανικού γεωτρύπανου στην Κύπρο για να  πανηγυρίσουμε σαν παιδιά του νηπιαγωγείου.

Ο λαός μας λέει ότι, αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις από κανέναν (ισραηλινό, αιγύπτιο, γάλλο, άγγλο, Ευρωπαϊκή Ενωση και ΝΑΤΟ) να σε ξύσει.

Η υποχωρητικότητα και όχι η δυναμική και σθεναρή ελληνική στάση απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις και επιθετικές τουρκικές ενέργειες, δημιουργούν πολύ περισσότερα προβλήματα, αυξάνουν τις διεκδικητικές ορέξεις τους και κάποια στιγμή, ίσως, αιφνιδιαστούμε δυσάρεστα… και τρέχουμε στον ΟΗΕ, στο Συμβούλιο Ασφαλείας, στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ… για να μας δικαιώσουν.

Το πουλάκι, όπως και στην Κύπρο από το 1974, θα έχει πετάξει.

 

Όταν το εξ Αμερικής εξωκοινοβουλευτικό υπουργικό συριζανελικό ζευγάρι Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου με περιουσία πάνω από 3 εκατομ. ευρώ με το συριζανελικό νόμο 4336/15 εισπράττουν ενοίκιο 1.000 ευρώ το μηνα, τα περί ηθικής και νομιμότητας, είναι για το καλάθι των αχρήστων.

 

Αν και όλη η διαδικασία της παραπομπής των δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ βουλευτών “στήθηκε” για να σπιλωθούν πολιτικά πρόσωπα στην εξεταστική επιτροπή και και απόδοση πειθαρχικών ευθυνών, αν υπάρχουν, ο έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς, την ανάληψη των πολιτικών ευθυνών των εμπλεκομένων.

Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς προχωράει, στο τέλος της διαδρομής θα αθωωθούν όλοι και θα μείνουν οι σκιές, οι αμφιβολίες της ελληνικής κοινωνίας και η λάσπη στον ανεμιστήρα των πολιτικών αντιπάλων της συγκυβέρνησης.

Στην κοινή γνώμη, στα πηγαδάκια και στα καφενεία, αναρωτιούνται, γιατί η “κάθαρση” δεν περιλαμβάνει την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, όταν και η κρατική φαρμακευτική δαπάνη έφθασε στο ζενίθ και γιατί σταμάτησε απότομα η δίωξη στο 2014 και δε συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα.

Γιατί το αδίκημα του Π.Κ. (Παναγιώτη Κουρουμπλή) παραγράφηκε και δε στήθηκε η ενδέκατη κάλπη;

 

Βολεύτηκαν οι συγκυβερνώντες με το “σκάνδαλο Νοβάρτις” και έχουν αποδοθεί πάσει θυσία και δυνάμει να ολοκληρώσουν το εθνικό έγκλημα, την παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στους σκοπιανούς.

Ο Πάνος Καμμένος με λεονταρισμούς υποταγής στον Αλέξη Τσίπρα (μέγιστος ο υπουργικός θώκος, αποθημένο και όνειρο ζωής το υπουργείο εθνικής αμύνης) αν χρειαστεί, αν δε βγαίνουν τα πολιτικά κουκιά, είτε με το “παρών”, είτε με την απουσία, θα δώσει χείρα βοηθείας στον κυβερνητικό εταίρο, να φέρει εις πέρας το όλο σχέδιο.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συμφωνεί;

Θα υπογράψει το διάταγμα για τη χορήγηση του ονόματος “Μακεδονία” στους σκοπιανούς;

Κάποια στιγμή, όλοι όσοι θα ξεπουλήσουν το όνομα θα κατηγορηθούν από τις επόμενες γενιές, ως πολιτικοί εθνικομειοδότες.

Οι αλυτρωτικές βλέψεις των σκοπιανών και η συνισταμένη της επεκτατικής τους πολιτικής, καθορίζεται μόνο και αποκλειστικά από την ονοματολογία της χώρας τους, ως Μακεδονία.

Ολα τα άλλα είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

 

Μας είχαν διαβεβαιώσει οι συγκυβερνώντες ότι, κανένα νέο οικονομικό μέτρο δε θα ληφθεί, αν δε γίνει η ρύθμιση τους χρέους.

Καμία μείωση στις συντάξεις και στους μισθούς, χωρίς αντίστοιχα οικονομικά αντίμετρα.

Κανένα προαπαιτούμενο δε θα εφαρμοστεί αν δεν υπάρξουν ανάλογες παροχές, ώστε το αλγεβρικό άθροισμα μέτρων + παροχών, να είναι ίσο με το μηδέν.

Τελικά ολα ήταν και είναι μια πολιτική απάτη, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και χωρίς ντροπή και αιδώ συνεχίζουν το ίδιο μελαγχολικό και επικίνδυνο τροπάριο.

Μας είπαν ότι, η κα Μέρκελ θα χορερύει στους ρυθμούς Τσίπρα πεντοζάλη και τεικά η ελληνική κοινωνία χορεύει το χορό του Ζαλόγγου, σε μουσική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενορχηστρωτή και μαέστρο τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button