Κοπή Βασιλόπιτας στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για τον ερχομό του Νέου Έτους.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για τον ερχομό του Νέου Έτους.

 Την παραπάνω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, ο οποίος εξήρε το θεάρεστο έργο που επιτελεί το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Γραμματέας του Σύριζα Ξάνθης κ. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου,η κ. Αικατερίνη Βουγιουκλή ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Ξάνθης κ. Γρηγόρη Στογιαννίδη, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Θεοδώρα Γιαννώτα και κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ιωάννης Γερόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης ο Επιπυραγός κ. Αναστάσιος Τοπαλίδης, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δέσποινα Κάλφα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός  Μωραΐτης, η Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, εκπρόσωπος της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ο κ. Σταμάτης Σταματιάδης, ο Πρόεδρος του σωματείου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ», κ. Ιωάννης Γεωργιάδης, και ο Ταμίας αυτού, κ. Ιωάννης Φύσσαρης, ο κ. Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρώην Αντιδήμαρχος Ξάνθης, εκπρόσωποι των Περιφερειακών Τμημάτων Σερρών, Κομοτηνής και Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς επίσης και μέλη του Δ.Σ. και μεγάλος αριθμός Εθελοντών Σαμαρειτών και Εθελοντριών της Νοσηλευτικής αλλά και φίλοι του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε έπαινος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον κ. Ιωάννη Γεωργιάδη, Πρόεδρο του σωματείου με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ», για την παραχώρηση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του ακινήτου όπου στεγάζονται τα γραφεία του σωματείου καθώς και στους κ. Λεωνίδα Κωνσταντινίδη και κ. Νικόλαο Ανδρέου για την πολυετή προσφορά τους στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ως μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης, έγινε συνοπτική αναφορά από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου, στα Πεπραγμένα του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το έτος 2017.

 Ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους παρευρισκόμενους με εδέσματα που ετοίμασαν οι Εθελόντριες του Τμήματος Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης.

 

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης

      του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button