Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 θα εγκαινιαστεί το ΚΑΠΗ Ποταμιάς και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 θα εγκαινιαστεί το ΚΑΠΗ Ποταμιάς και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σ’ ένα πολύ όμορφο κτήριο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς και με την οικονομική στήριξη του Δήμου Αβδήρων, το κτήριο του ΚΑΠΗ της Ποταμιάς θα αποτελέσει το στέκι των ηλικιωμένων της περιοχής.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 θα εγκαινιαστεί το ΚΑΠΗ Ποταμιάς και θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σ’ ένα πολύ όμορφο κτήριο, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς και με την οικονομική στήριξη του Δήμου Αβδήρων, το κτήριο του ΚΑΠΗ της Ποταμιάς θα αποτελέσει το στέκι των ηλικιωμένων της περιοχής.

Ο πρόεδρος νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών και πρόεδρος των ΚΑΠΗ Δήμου Αβδήρων με προσωπικές, άμεσες, γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειες, όπως ταιριάζουν στο πνεύμα του νόμου και σε έντιμους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Κώστας Κασσέρης, ολοκλήρωσε ένα ακόμα έργο, εξυπηρετώντας την τρίτη ηλικία, τα περήφανα γηρατειά και όχι μόνο, της περιοχής.

Στην κοπή της πίτας και των εγκαινίων αναμένεται να παρευρεθεί και ο δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και κάτοικοι της περιοχής.

 

Μπερδεύουν επικίνδυνα τα πράγματα με τις επανυποχωρήσεις των διαπραγματευτών της ελληνικής πλευράς για το θέμα των Σκοπίων.

Με την αλλαγή ενός δρόμου και του αεροδρομίου της ονομασίας τους, έχουμε ήδη συμφωνήσει στη σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία και τα της συνταγματικής αναθεώρησης, των ταυτοτήτων, την καπηλεία του μεγάλου έλληνα στρατηλάτη, την ιστορία της Μακεδονίας, τις αλυτρωτικές βλέψεις τους, τα βιβλία ιστορίας τους και φυσικά την εθνική τους ταυτότητα, όλα αυτά παραπέμπονται στο μέλλον.

Ας είστε πολύ προσεκτικοί και υποψιασμένοι ότι θα πέσετε στην καλοστημένη πολιτική παγίδα που έχει στηθεί από ανθελληνικά κέντρα του εξωτερικού, με ολέθρια αποτελέσματα για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο πλάτων έλεγε: “γνώμη μπορούν να έχουν όλοι, γνώση για να έχουν γνώμη έχουν;

 

Και ξαφνικά μας προέκυψε και το σκάνδαλο Νοβάρτις, ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στη βουλή για ν’ αποφασίσει το κοινοβούλιο για ενδεχόμενες πολιτικές και πειθαρχικές ευθύνες, σε όσους αναφέρονται στο σχετικό φάκελο.

Είναι απορίας άξιο, ότι, η έρευνα της εισαγγελέας  σταμάτησε στις 31-12-2014 και  δεν συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα, αφήνοντας έξω από την έρευνα τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, όπως και τις κυβερνήσεις πριν από το 2012.

Για δύο πρώην πρωθυπουργούς Σαμαρά – Πικραμένο και για 8 υπουργούς Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Αβραμόπουλο, Στουρνάρα, Λυκουρέντζο, Βενιζέλο, Σαλμά και Κουτρουμάνη, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία ευθύνη, καμία εμπλοκή με το σκάνδαλο, θ’ ασχοληθούν οι επιτροπές του κοινοβουλίου, λόγω του γνωστού πολιτικού και απαράδεκτου νόμου περί ευθύνης υπουργών και με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών θ’ αποφασιστεί η άρση ή μη της ασυλίας τους.

 

Τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες εμπλέκουν δύο πρωθυπουργούς και οκτώ πρώην υπουργούς για την υπόθεση και το ίσως σκάνδαλο Νοβάρτις.

Στην αίθουσα 131 της βουλής υπάρχει η δικογραφία για να λάβουν γνώση.

Σήμερα έχουμε την αίθουσα 131, στο μέλλον, ίσως, κάποιοι επισκεφθούν το Νο 33 με ότι αυτό συνπάγεται για την πολιτική ζωή του τόπου.

Από ένα απέραντο φρενοκομείο, κατά την Κων/νο Καραμανλή, κινδυνεύουμε να μεταβληθούμε σε ένα διαρκές εργοστάσιο παραγωγής πολιτικών και πειθαρχικών ευθυνών.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button