ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018, οι Έλληνες από όλες τις γωνιές της Ελλάδος αλλά και εκπρόσωποί τους από το εξωτερικό, έκαναν το καθήκον τους και συγκεντρώθηκαν στην παραλία της νυφούλας του Θερμαϊκού για να βροντοφωνάξουν ότι: “Η Μακεδονία είναι και είναι Ελληνική”.

Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018, οι Έλληνες από όλες τις γωνιές της Ελλάδος αλλά και εκπρόσωποί τους από το εξωτερικό, έκαναν το καθήκον τους και συγκεντρώθηκαν στην παραλία της νυφούλας του Θερμαϊκού για να βροντοφωνάξουν ότι: “Η Μακεδονία είναι και είναι Ελληνική”.

Παρά τους μηχανισμούς του παρακράτους των Συριζοκομιτατζήδων, που διέδιδαν από μέρες, ότι θα βρέχει καταρρακτωδώς, ότι θα δημιουργηθούν επεισόδια μεταξύ των “φασιστοειδών” και των νέων “δημοκρατικών κινημάτων”, ότι τα συλλαλητήρια αυτά θυμίζουν άλλες εποχές και δεν διευκολύνουν την Εθνική πολιτική για δίκαια λύση του προβλήματος και άλλα μπλε-πράσινα και ροζ παραμύθια, μια λαοθάλασσα  κατέκλεισε τον παραλιακό χώρο της Θεσσαλονίκης με σημαίες Ελληνικές, με εμβλήματα του Βυζαντίου και της Βεργίνας και με δεκάδες πανώ με συνθήματα.

Ο κόσμος (νέοι, παιδιά, μεσήλικες και ηλικιωμένοι) κατέλαβαν τον χώρο από τις εισόδους του λιμανιού στην οδό Νίκης μέχρι την διασταύρωση για Καλαμαριά (μετά το Μακεδονία Παλλάς) και οι φωνές για την Πατρίδα, για την Ελλάδα, για την Μακεδονία ακούγονταν μέχρι τα Σκόπια.

Κάποια βοθροκάναλα μίλησαν για 40-50 χιλιάδες ακροδεξιούς, κάποιοι υπερβολικοί επέμεναν για παρουσία 800 χιλιάδων, από εκτιμήσεις  όμως ανθρώπων, που “σπούδασαν” αυτό το αντικείμενο, στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν 450-600 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Ούτε βρισιές, ούτε κομματικά σύμβολα, ούτε κουκουλοφόροι και μπαχαλάκηδες, ούτε “αβανταδόροι” του Μπουτάρη και του Τσίπρα, Εθνικός παλμός, Ελληνικές φωνές διαμαρτυρίας για την πρόθεση κάποιων να “πουλήσουν”  το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους του Γκλιγκόροφ, του Γκρούεφσκι και του Ζάεφ (και των πατρώνων τους) και ιδιαίτερη συγκίνηση στο άκουσμα του εμβατηρίου “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα” και του Εθνικού μας Ύμνου (που ενώνει και διχάζει).

Περισσότερα από 1200 λεωφορεία μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη, Έλληνες και Ελληνίδες από την Κρήτη ως την Ηγουμενίτσα και από τα νησιά μας μέχρι τον Έβρο, οι οποίοι δίχως “κομματικές ταμπέλες” , δίχως συνθήματα διχαστικά φώναζαν μόνον “Ελλάς” , “Μακεδονία” και μερικοί (κακώς) “Αλήτες – ψεύτες Πολιτικοί”.

Από την Ξάνθη στο Εθνικό αυτό προσκλητήριο (παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τις υποχρεώσεις Συλλόγων για κοπή πίτας, το ζόρι το οικονομικό που τραβάει ο προδομένος Έλληνας), τρία (3) λεωφορεία κατέφθασαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης και πολλά Ι.Χ. οχήματα.

Οι αντιρρήσεις Κυβερνήσεως και Κομμάτων, η αρνητική στάση του Αρχιεπισκόπου, το ΟΧΙ του “Πλανητάρχη” της Θεσσαλονίκης κομψευόμενου Δημάρχου Μπουτάρη δεν στάθηκαν ικανά να αλλάξουν άποψη τους προδομένους Έλληνες.

Παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο ο Παναγιώτατος Θεσσαλονίκης, (που τελευταία παίζει παιχνίδια), αρκετοί Βορειοελλαδίτες Μητροπολίτες, μερικοί Βουλευταί-δημοσιογράφοι και “άνθρωποι του πνεύματος”, όμως ο απλός Λαός (ο κυρίαρχος) έδωσε βροντερό παρόν.

Έπρεπε να ήταν σύσσωμα τα Περιφερειακά-Δημοτικά Συμβούλια, αν όχι όλης της Ελλάδος οπωσδήποτε της Βορείου, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μπράβο στους διοργανωτάς και τους ομιλητάς, κυρίως όμως μπράβο στον Λαό αυτόν που πλημμύρισε την παραλία της Θεσσαλονίκης και έστειλε το μήνυμα ότι: “Δεν μπορούν κάποιοι να αποφασίζουν για μας , χωρίς εμάς”.

Τα περί “χρυσαυγητών”, “φασιστοειδών” και “Ακραίων Χουντικών” , κάποιων ανιστόρητων νοσταλγών του Στάλιν, είναι του κώλου τα εννιάμερα

 

 

Νικόλαος Φωτιάδης

          Έλληνας διαδηλωτής

Σχετικά Άρθρα

Back to top button