Με Παντελή Ριζογιάννη η προπόνηση

Με τον Παντελή Ριζογιάννη να παίρνεί μέρος με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ.

 


Με τον Παντελή Ριζογιάννη να παίρνεί μέρος με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της SKODA


 


ΞΑΝΘΗ. Ο νεαρός μέσος αφού ακολούθησε όλες τις προηγούμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε στους έντονους ρυθμούς της ομάδας. Έτσι τα προβλήματα όσον αφορά τους τραυματισμούς περιορίζονται στους Φλίσκα και Σταθάκη την κατάσταση του τελευταίου να βελτιώνεται και να υπάρχει αισιοδοξία πως από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι 100% έτοιμος. Στο προπονητικό κομμάτι ο Βολφγκανγκ Βολφ και οι συνεργάτες κατά την πρωινή προπόνηση έριξαν το βάρος στην φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιλάμβανε τεχνική και ασκήσεις τακτικής. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο υπάρχει το 1ο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στους Νέους. Η συγκεκριμένη συνάντηση πρόκειται να λάβει χώρα στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA στις 7 το απόγευμα.


 Λουτσιάνο:  “Στην ομάδα της καρδιάς μου”


 Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα επέστρεψε στην “ομάδα της καρδιάς” του, όπως επισήμανε ο ίδιος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ” SENTRA 103,3″. Ο Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την Σκόντα Ξάνθη, τόσο εντός, όσος και εκτός αγωνιστικού χώρου.


 Για την επιστροφή του στην Ξάνθη για τέταρτη φορά:


 

“Αυτή η απόφαση ήταν ότι καλύτερο για εμένα. Επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε, και ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή στην ομάδα της “καρδιάς” μου. Εδώ ξεκίνησα και εδώ θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Πανόπουλο για το σεβασμό προς το πρόσωπό μου και ως άνθρωπο αλλά και ως ποδοσφαιριστή και για το γεγονός ότι μου έδωσε την ευκαιρία να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της Ξάνθης.

 

Μπορώ και θέλω να προσφέρω εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα στην Ελλάδα δεν είναι όπως στο εξωτερικό και παίχτες της δικής μου ηλικίας θεωρούνται τελειωμένοι. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν και θα προσπαθήσω και τώρα. Όλη αυτή η προσπάθεια πηγάζει από τη διάθεση και την “αγάπη” γι’ αυτό που κάνω”.

 

Για τον Όγιος:

 

“Όταν έχεις συνεργαστεί και έχεις δίπλα σου άτομα που σε πιστεύουν και σε θεωρούν σημαντικό και μπορείς να προσφέρεις, σε κάνουν να συνεχίζεις. Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς προπονητές και μάλιστα αξιόλογους, όπως την τελευταία σεζόν με τον κύριο Όγιος, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος.”

 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

 


“Δεν υπάρχει νόημα να είναι μόνο δύο οι ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα. Η περσινή εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και οι φετινές κινήσεις των περισσότερων ομάδων όπως του Αρη και του Ηρακλή, αλλά και της επαρχίας, όπως του ΠΑΣ Γιάννινα , ίσως το κάνει ανταγωνιστικότερο. Αλλωστε τη διαφορά δεν την κάνουν μόνο τα μεγάλα ονόματα που φέρνουν οι μεγάλες ομάδες, αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά”.


 



Πουλάει  Ζουέλα


 

Σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση της ρωσικής Κούμπαν για την παραχώρηση του Φρανσίσκο Ζουέλα ήρθε ο Χρήστος Πανόπουλος.

 

Το “αφεντικό” της Ξάνθης αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, διότι ο Αγκολέζος αμυντικός είχε εκφράσει ανοιχτά τις προηγούμενες ημέρες την επιθυμία του να φύγει, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πρόταση των Ρώσων αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ.

 

Εξέλιξη επομένως που θα ωφελήσει και την πλευρά του Ζουέλα, αλλά και αυτή του ακριτικού συλλόγου, στα ταμεία του οποίου θα μπει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button