Οι καλύτεροι τρόποι που να διαφημίσεις ένα event

Κατα την περίοδο των εορτών όλη η πόλη αλλάζει ταχύτητα και μορφή. Όλοι ανυπομονούν να αφήσουν στις τελευταίες στιγμές του χρόνου μια γλυκιά γεύση και τι καλύτερος τρόπος από ένα πάρτυ.Είτε είσαι ιδιοκτήτης ενός κέντρου διασκέδασης νυχτερινό ή μη, είτε απλά διοργανώνεις ένας χριστουγεννιάτικο ή εορταστικό event και έχεις ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια, φαγητό, ποτό,μουσική και διασκέδαση. Αλλά ξέχασες το σημαντικότερο αν δεν ακούστει αρκετά η εορταστική βαρδιά δεν θα έχεις το βασικότερο για το μυστικό της επιτυχίας: πολλούς καλεσμένους.

Κατα την περίοδο των εορτών όλη η πόλη αλλάζει ταχύτητα και μορφή. Όλοι ανυπομονούν να αφήσουν στις τελευταίες στιγμές του χρόνου μια γλυκιά γεύση και τι καλύτερος τρόπος από ένα πάρτυ.Είτε είσαι ιδιοκτήτης ενός κέντρου διασκέδασης νυχτερινό ή μη, είτε απλά διοργανώνεις ένας χριστουγεννιάτικο ή εορταστικό event και έχεις ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια, φαγητό, ποτό,μουσική και διασκέδαση. Αλλά ξέχασες το σημαντικότερο αν δεν ακούστει αρκετά η εορταστική βαρδιά δεν θα έχεις το βασικότερο για το μυστικό της επιτυχίας: πολλούς καλεσμένους. Παρακάτω θα αναλύσουμε τους αποτελεσματικότερους τρόπους.

Διανομή φυλλαδίων: Η διανομή φυλλαδίων είναι μια από τις δημοφιλέστερες και οικονομικότερες λύσεις ώστε να ενημερώσετε τα άτομα που βρίσκονται στην περιοχή σας ή στις γύρω περιοχές. Στο φυλλάδιο σας πρέπει να αναγράφονται οι βασικές πληροφορίες όπως ημερομηνία, ώρα, τόπος και πιο εξεζητημένες λεπτομέρειες π.χ. το θέμα του event ή το dress code. Ακόμα χρησιμοποίησε χρώμα και σχέδια ανάλογα με το ύφος της βαρδιάς και με διακριτό το σήμα της επιχείρηση σας που θα κάνει να ξεχωρίζει το φυλλάδιο ανάμεσα σε εκατοντάδες που θα διανέμονται εκείνο τον καιρό. Μπορείτε να βάλετε άκομα έκπτωση πάνω στο φυλλάδιο ,για την είσοδο ή για το ποτό, ή και να διανείμετε προσκλήσεις σε συγκεκριμένα άτομα που θέλετε να παρευρεθούν.

Social Media Marketing: Τα social media χρησιμοποιούνται ευρέως από νεαρές ηλικίες αλλά και μεγαλύτερες και αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην επικοινωνία και στις διάδοση των γεγονότων σήμερα. Ακόμα είναι αρκετά αποτελέσματικό εργαλείο στο χώρο της διαφήμισης και μπορείτε και εσείς να τα χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε την εκδήλωση σας.Μπορείτε να παρουσιάσετε το party σας, κατοχυρώνοντας την ημερομήνια του event, στη σελίδα σας ή στην σελίδα της επιχείρησης σας στο Facebook.Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από παλιότερες εκδηλώσεις σας ντυμένο με την κατάλληλη μουσική που θα προτρέψουν όλο και περισσότερο κόσμο να έρθει. Εκτός από το Facebook μπορείς να παρέχεις πληροφορίες για το πάρτυ που διοργανώνεις και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Instagram. 

Διαφήμιση σε Μ.Μ.Ε: Αναλόγως του budget που διαθέτετε μπορείτε να διαφημιστείτε στα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: τηλεόραση,ραδιόφωνο και διανομή εντύπων – Εντυποδιανομή. Εάν και συνήθως αυτές οι διαφημιστικές κινήσεις είναι πιο ακριβές είναι εξίσου αποτελεσματικές. Εφόσον αναφερόμαστε σε εκδήλωση μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να μην αντλήσετε όλο σας τα χρήματα σε ένα διαφημιστικό τρόπο.Η διαφήμιση σε έντυπα και περιοδικά μπορεί να είναι καταλληλότερη για εσάς εφόσον τα εκδίδονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα π.χ. εβδομαδιαία ή μηνιαία.Ανάλογα με την αναγνωσιμότητα του περιοδικού και σε ποιο target group αναφέρετε μπορείτε να προβλέψετε πόσα και τι άτομα θα δούν την διαφήμιση σας. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button