Τα νέα της ομάδας

Απογευματινή προπόνηση και το απόγευμα της Πέμπτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά σε δυνατούς ρυθμούς πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μιας και η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι πιο χαλαρή μία μέρα πριν από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής. Προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη συνεχίζουν να υπάρχουν καθώς εκτός από τους νεαρούς Καθάριο και Γκατσολάρι και οι Θόδωρος Βασιλακάκης – Βλάσης Καζάκης δεν μπόρεσαν να βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Απογευματινή προπόνηση και το απόγευμα της Πέμπτης για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά σε δυνατούς ρυθμούς πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μιας και η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι πιο χαλαρή μία μέρα πριν από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής. Προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη συνεχίζουν να υπάρχουν καθώς εκτός από τους νεαρούς Καθάριο και Γκατσολάρι και οι Θόδωρος Βασιλακάκης – Βλάσης Καζάκης δεν μπόρεσαν να βγάλουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Μία προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης.

Διαιτητής

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague. Τον αγώνα στα Πηγάδια (17:15) θα σφυρίξει ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου και θα έχει για βοηθούς τους κ.κ. Σαραϊδάρη (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Σωτηρόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητές θα είναι ο Ηλίας Σπάθας από την ΕΠΣ Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button