ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ που μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

  Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ που μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις. 


  Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων να συμμετέχουν αφού ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του θέλουν να παρακολουθούν την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και να διαπιστώνουν για τον αν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας. 


  Εξάλλου στα δύο τελευταία παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή στην αρχική αποστολή συμμετείχαν οι Θανάσης Ντίνας και Δημήτρης Χασομέρης που μπορεί την τελευταία στιγμή να αποκλείστηκαν από την τελική 18αδα αλλά μπόρεσαν να συλλέξουν εμπειρίες και να “μυρίσουν” τα αποδυτήρια της μεγάλης ομάδας. 


  Αρκετοί από αυτούς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στο φιλικό που διεξήχθη με τον Ορφέα Ξάνθης που αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και να δείξουν δείγματα του ταλέντου τους.


  Στο φιλικό ματς συμμετείχε και ένας νεαρός Αφρικανός μεσοεπιθετικός που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στην νίκη με 6-0.


  Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Χασομέρης (2), Πένκο και Αλβα.


 


ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ  ΚΑΙ ΟΦΗ 


 


   Η κάρτα που δέχτηκε την Κυριακή το βράδυ στο παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League ήταν η 7η για τον επιθετικό της ομάδας, Σταύρο Λαμπριάκο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί για 2 αγωνιστικές ημέρες. 


  Το πρωί της Κυριακής η τεχνική ηγεσία πήρε την απόφαση ο ψηλόσωμος επιθετικός να εκτίσει την ποινή του εναντίον του ΟΦΗ και του Απόλλων Καλαμαριάς παιχνίδια που πρόκειται να διεξαχθούν μακριά από το SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.


  Η αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ είναι για την 26η αγωνιστική ενώ αυτή απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς για την 28η αγωνιστική. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button