Ο… καυτός Φλεβάρης

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχουν καταχωνιάσει ήδη στην Ξάνθη την επιβλητική εμφάνιση επί του Λεβαδειακού με τους παίκτες να προσηλώνονται πλέον στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έχουν καταχωνιάσει ήδη στην Ξάνθη την επιβλητική εμφάνιση επί του Λεβαδειακού με τους παίκτες να προσηλώνονται πλέον στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Αλλωστε, το κυριακάτικο ματς είναι η αρχή μια σειράς αγώνων-“φωτιά” που έχουν να δώσουν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μέσα στο Φλεβάρη και που θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό τη χρονιά. Η Ξάνθη, που παίζει σε διπλό ταμπλό (σ.σ.: πρωτάθλημα και Κύπελλο), θα κληθεί μέχρι το τέλος του μήνα να δείξει ότι έχει διάρκεια και ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού δεν ήταν απλά ένα ξέσπασμα.


Στα αγωνιστικά,  παρακολούθησαν σε βίντεο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό με τον Γιώργο Παράσχο να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της ομάδας, επισημαίνοντας ωστόσο τη νευρικότητα που υπήρξε μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ.


Οι αγώνες της Ξάνθης το Φλεβάρη


15-2/Πανσερραϊκός – Ξάνθη


18-2/Ξάνθη – ΑΕΚ (Κύπελλο)


21-2/Ξάνθη – ΟΦΗ


25-2/ΑΕΚ – Ξάνθη (Κύπελλο)


28-2/ΑΕΚ – Ξάνθη



“Δεν έχω τίποτα


να αποδείξω”


Η “Ντοσεκομάνια” καλά κρατεί στην Ξάνθη, μετά το ονειρεμένο ντεμπούτο του Λίμπορ Ντόσεκ κόντρα στο Λεβαδειακό. Ο Τσέχος άσος, ωστόσο, παραμένει συγκρατημένος και με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του σημειώνει:


“Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δεν με υπολόγιζε ο προπονητής, ήρθα στην Ελλάδα και πλέον σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου” απάντησε ερωτηθείς για το αν  θεωρεί ότι έκλεισε τα στόματα των ανθρώπων στη Σπάρτα, που δεν τον υπολόγιζαν.


Παράλληλα ο δίμετρος επιθετικός εξήγησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη και μετά το καλοκαίρι, οπότε εκπνέει ο δανεισμός του:


“Μεσολαβούν τέσσερις μήνες μέχρι τότε. Θα δούμε μέχρι το καλοκαίρι πώς θα είναι η κατάσταση. Πάντως, μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος από την Ελλάδα. Ολα λειτουργούν τέλεια και πολύ γρήγορα.


Ηδη έχω το διαμέρισμά μου και αυτοκίνητο, ένα Skoda Fabia business class, που είναι ιδανικό για τους δρόμους της πόλης. Τη Δευτέρα μου έβαλαν και Internet”.


Επιπλέον, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός δεν παρέλειψε να περιγράψει στους συντοπίτες του και ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Ξάνθης.


 “Το ποδόσφαιρο κυριαρχεί στην Ξάνθη. Υπάρχει βέβαια και ομάδα μπάσκετ, αλλά οι περισσότεροι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Η πόλη είναι μικρή με 70.000 κατοίκους περίπου και είναι φοβερό που κάθε φορά που βγαίνουμε έξω για φαγητό με τα παιδιά, μας γνωρίζουν. Αλλά είναι καλά. Μπορούμε να βγούμε έξω. Δεν μας επιτίθενται” σχολίασε με χιούμορ για να αναφερθεί στο πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ομάδα:


 “Υπάρχουν πολλοί ξένοι στην ομάδα. Βραζιλιάνοι, Πολωνοί και παιδιά από την Αφρική. Οι περισσότεροι μιλάμε αγγλικά Η γυναίκα μου είναι ακόμα στην Τσεχία με το παιδί. Πρέπει να μαζέψουν τα πράγματα από την Πράγα για να έρθουν εδώ να εγκατασταθούν. Σε τρεις εβδομάδες πιστεύω θα τους έχω δίπλα μου”.


ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗgoalday


Σχετικά Άρθρα

Back to top button