Αποτελέσματα εκλογών στην ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

Tην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου βάση απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά εκλογές για την ανάδειξη νέων Τοπικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων. Εκτός από την Τ.Ο. Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ύστερα από πρόταση του Προέδρου τις Ν.Ε. Βασίλη Πολιτειάδη δημιουργήθηκε η Τ.Ο. Δημοκρίτου.

    Tην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου βάση απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά εκλογές για την ανάδειξη νέων Τοπικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων.



  Εκτός από την Τ.Ο. Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ύστερα από πρόταση του Προέδρου τις Ν.Ε. Βασίλη Πολιτειάδη δημιουργήθηκε η Τ.Ο. Δημοκρίτου.


     Για πρώτη φορά οι ΟΝΝΕΔίτες και οι ΟΝΝΕΔίτισες των Αβδήρων, τις Βιστωνίδας και του Τοπείρου εκφράζονται μέσα από μια Τοπική Οργάνωση.


      Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα μέλη των Τ.Ε. συγκλήθηκαν σε σώμα και ύστερα από μυστική ψηφοφορία τα αποτελέσματα είναι τα εξής.


Τ.Ο. Ξάνθης


Γεν. Γραμματέας: Παντικίδης Γιώργος


Αν. Γεν. Γραμματέας: Τσόχας Δημήτρης


Οργ. Γραμματέας: Γαϊτάνης Άγγελος


Μέλος: Μαθιουδάκης Χρήστος


Μέλος: Σιαμπάν Μερβέ



            Τ.Ο. Δημοκρίτου


Γεν. Γραμματέας: Μελισσάς Δημήτρης


Αν. Γεν. Γραμματέας: Καρκαλιάνης Μιχάλης


Οργ. Γραμματέας: Τσαμπατανίδου Θεοδώρα


Μέλος: Γκούρτσα Ευαγγελία


Μέλος: Μαυρίδης Νίκος


    Η πρόθεση της νέας Ν.Ε. είναι να πορευτεί με δυναμισμό, να αναδείξει τα προβλήματα και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων του νομού μας.


    Πορευόμαστε με όρεξη και με πάθος για μια ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ανοικτή προς όλες τις κοινωνικές ομάδες των νέων χωρίς αποκλεισμούς.


Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΞΑΝΘΗΣ


Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Back to top button