Δοκιμάζεται ο Όντο

Στην Ξάνθη βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Μπανγκ Όντο και αναμένεται να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Skoda. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό απ’ τη Γκαμπόν, διεθνή με την εθνική της χώρας του, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρίνταβικ της Ισλανδίας.

Στην Ξάνθη βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Μπανγκ Όντο και  αναμένεται να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Skoda.


Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό απ’ τη Γκαμπόν, διεθνή με την εθνική της χώρας του, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρίνταβικ της Ισλανδίας.


Αν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης, μιας και οι Θρακιώτες έχουν τη χειρότερη επίθεση με έξι γκολ σε δέκα αγώνες στη Σούπερ Λίγκα (σ.σ. τόσα έχουν Λεβαδειακός και Πανθρακικός).


Ποιος είναι ο Όντο


Ο Γκιλς Ντάνιελ Μπανγκ Όντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και μέσα σε πέντε χρόνια (1999-2004) αγωνίστηκε 38 φορές με την ομάδα Νέων.


Ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στην Οσέρ, στην οποία έπαιξε 44 φορές και πέτυχε 39 γκολ, αλλά με τη δεύτερη ομάδα.


Η σεζόν 2007-2008 τον βρήκε στην Αϊσεστάντ (τρίτη κατηγορία Γερμανίας) και σε 13 συμμετοχές του είχε ενεργητικό τέσσερα γκολ.


Απ’ το 2008 ανήκει στην Γκρίνταβικ και στο ισλανδικό πρωτάθλημα μετρά μέχρι σήμερα 18 τέρματα σε 32 αγώνες.


‘Οσον αφορά στην εθνική Γκαμπόν, ο ύψους 1.89 στράικερ, έχει απ’ το 2008 έξι συμμετοχές και ένα γκολ.


 


SKODA ΞΑΝΘΗ – Δοκιμάζει τον… «νέο Αγκάλι»!








 


 


Πρόβλημα στην επίθεση έχει διακρίνει ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο Έλληνας τεχνικός της Ξάνθης έχει παρατηρήσει ότι από την ομάδα του λείπει ο παίκτης που θα «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή, θα «απασχολεί» τους αντίπαλους αμυντικούς και θα αξιοποιεί τις σέντρες, αφού προτεραιότητα του είναι οι «Ακρίτες» να παίζουν και από τα άκρα.


Με λίγα λόγια, έστω και έμμεσα, είναι λες και κατακρίνει την απόφαση του προκατόχου του να αφήσει τον Βίκτορ Αγκάλι να αποχωρήσει από την ομάδα. Για αυτό το λόγο έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση του για έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνιση του στα Πηγάδια ο Έμπανγκ Όντο. Πρόκειται για επιθετικό από τη Γκαμπόν, ύψος 1,90 που όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο που ακολουθεί έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ είναι και πολύ δυνατός. Φυσικά, ο 24χρονος επιθετικός που έχει περάσει από τα «φυτώρια» της Παρί Σεν Ζερμέν και της Οσέρ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Αυστρία και την Ισλανδία, θα δοκιμαστεί



 


         











 


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΝΤΗIFANS


 








Μην λέτε ψέματα





 Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε σήμερα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι το σύνθημα που ακούστηκε χθες στο γήπεδο κατά του κ. Μαντζουράκη το φωνάξανε οι οργανωμένοι οπαδοί. Και επειδή εδώ στην Ξάνθη το ποιος είναι οργανωμένος είναι σαν να λέμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι.


Το σύνθημα το φωνάξανε απλοί φίλαθλοι άλλων κερκίδων και όχι οι οργανωμένοι οπαδοί της θύρας Α1.


Ουδέποτε από την εκ νέου ανακοίνωση της πρόσληψης για τον πάγκο της ομάδας μας του κ. Μαντζουράκη οι Xanthifans δεν εξέφρασαν οργανωμένα τουλάχιστον καμιά δυσαρέσκεια, όπως και πάλι κακώς γράφτηκε τότε, αναγκάζοντας τον σύλλογο με παλαιότερη ανακοίνωσή του να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί.


 Άλλα είναι κύριοι τα θέματα τριβής μας με την ΠΑΕ και εκεί περιμένουμε μια θετική απάντηση στα κατά τα άλλα απλά και φυσιολογικά μας αιτήματα όλοι εμείς που κάθε Κυριακή δίνουμε την ψυχή, αλλά και το “αίμα” μας εάν χρειαστεί, όπως πριν λίγες ημέρες κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας, μη λαμβάνοντας όμως τα ανάλογα με την προσφορά μας.    


Παρακαλούμε θερμά τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ξάνθης  να είναι προσεκτικότεροι στις αναφορές τους  και να μην ρίχνουν ευθύνες έτσι ελαφρά την καρδία, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ  ότι όλα αυτά έγιναν στον βωμό της πίεσης για γρήγορη ενημέρωση, μη έχοντας τον χρόνο να διασταυρώσουν τα γραφόμενά τους και δεν υπάρχει δόλος πίσω από τη χρησιμοποίηση της λέξης “οργανωμένος οπαδός”.  


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button