Τρίτο Μάτι

Η απάντηση Δημαρχόπουλου για τη μη συμμετοχή συνεργατών του-δημοτικών συμβούλων από το νέο του συνδυασμό

Στην πρωινη ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλης του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

«Νιώθω  τη  χαρά της δημιουργίας. Εχω δημιουργήσει έναν συνδυασμό με νέους ανθρώπους , αξιους στην κοινωνική και επαγγελματική ενασχόληση με τα κοινά, με όρεξη για την επαννεκίνηση της Ξάνθης, να συνεχίσουν αυτό που έμεινε στη μέση στο Δήμο , με νέες  ιδέες , να κάνουν ένα restart. Η Ξάνθη αυτή τη στιγμή είναι στα χειρότερα της»

Στο ερώτημα τι δεν πηγε καλά και  αποχώρησαν από το συνδυασμό του συνεργάτες του δημοτικοί σύμβουλοι αφού θεωρεί πετυχημένη τη δημαρχιακή του θητεία με εργο στην Ξάνθη και σημερα είναι υποψηφιοι με άλλους συνδυασμούς  είπε:

“Αποφάσισαν  για τους δικούς τους λόγους  να είναι υποψήφιοι σε άλλους συνδυασμούς. Μπορεί κάποιος να σκεφτόταν με οικονομοτεχνικά κριτήρια, με πολιτικά κριτήρια, με οικογενεικά κριτηρια. Δεν ξέρω τι μπορει να σκεφτόταν ο καθένας. Δεν είχα καποια διαφωνία μαζί τους Και σημερα διατηρω πολύ καλές σχέσεις μαζί τους”

Στο ερώτημα για τις φήμες ότι δεν θα μπορουσε να συγκροτησει συνδυασμό είπε :“Οχι μόνο εκανα, αλλά έκανα και έναν πολυ καλό συνδυασμό”

Για τις φήμες ότι θα ήταν στο συνδυασμό Τσεπελη: “Μάλλον δεν ξέρουν καλά το Δημαρχόπουλο”

Για τη στάση του στη δευτερη Κυριακή των εκλογών, αν δεν είναι στους δυο πρώτους : “Εμείς θα είμαστε στη δεύτερη Κυριακή.Να μας πουν οι άλλοι ποια θα είναι η στάση τους”

Το βιντεο της συζητησης : www.facebook.com/star888fm

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button