Ειδήσεις

ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Γράφει ο Ν.Φωτιάδης

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020,σε ένα γνωστό για τους Τεθωρακισμένους και φιλόξενο χώρο στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) του Αυλώνα, οι Μόνιμοι και Έφεδροι Αξιωματικοί του ηρωϊκού όπλου του Ιππικού – Τεθωρακισμένων συγκεντρώθηκαν και έκοψαν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα.

Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση, όπου έγινε απο τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του όπλου μας, Υποστράτηγο ε.α. κύριο Χρήστο Παπαδογεωργόπουλο ο απολογισμός των δραστηριοτήτων του χρόνου που πέρασε και ο προγραμματισμός τις τις δράσεις μας το 2020.

Ο ταμίας Ταξίαρχος ε.α. κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος αναφέρθηκε στα οικονομικά του Συνδέσμου (που δυστυχώς όπως και σε άλλους Συλλόγους – Ενώσεις δεν είναι ανθυρά) και μνημονεύθηκε το όνομα του Εφέδρου Ανθυπιλάρχου Κώστα Αφεντάκη, ο οποίος μας επισκέπτεται τακτικά απο τον Καναδά όπου δραστηριοποιείται και μας ενισχύει οικονομικά.

Στην τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας παρεβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός – Διπλωμάτης κ. Γεωργίου Γ. (παλιός Τεθωρακισμένος), ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής (πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ), ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμος Λαλούσης (του όπλου των Τεθωρακισμένων), ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ Ταξίαρχος κ. Αστέριος Σαμαράς κια πολλοί Απόστρατοι (Μόνιμοι και Έφεδροι) Μαυροσκούφηδες. Χαρά και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η όμορφη αυτή συνάντηση. Το φλουρί κέρδισε ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Μαυροειδής Γεώργιος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button