Αγώνας Σπόρ

Με την ΑΕ Ν. Κηφισιάς ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ στο Κύπελλο

Μετά την πρόκριση επί του Πρωτέα Γρεβενών για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και την καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξε το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη ήρθε η ώρα για το επόμενο επίσημο παιχνίδι.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ καλείται να αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς που συμμετέχει στον 1ο όμιλο της National League 1 και αποτελεί μια σταθερή δύναμη στο χώρο του μπάσκετ. Η αντίπαλος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε αρχικά την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (87-81) και το Ληξούρι εκτός έδρας με 67-73. Πρωταγωνιστής σε αυτά τα παιχνίδια ο Θάνος Καράμπελας που σημείωσε 44 πόντους με 8 τρίποντα.

Η σημαντική αναμέτρηση είναι να διεξαχθεί την Κυριακή στις 13:00 στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ να δοκιμάσει τις δυνάμεις του αλλά και να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Παράλληλα πέρα από τα οφέλη της πρόκρισης στην επόμενη φάση υπάρχει το κίνητρο του πρωταθλήματος καθώς στις 7 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα της National League 1 (πρώην Β’ Εθνική) και η εκτός έδρας συνάντηση με τους Μαχητές Πεύκων.

Η εντός έδρας αναμέτρηση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ θα καλυφθεί ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=aAcAo_kbowk

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button