ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

*Δείγμα θετικό, στον 1ο ετήσιο χορό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ συγκέντρωσε μέλη, φίλους, αθλητές, επίσημους και πλήθος κόσμου σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

   *Δείγμα θετικό, στον 1ο ετήσιο χορό του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


 Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά, ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ συγκέντρωσε μέλη, φίλους, αθλητές, επίσημους και πλήθος κόσμου σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του συλλόγου.


 Το κέφι, οι παρέες, ο χορός και το κρασί πρωταγωνίστησαν αυτή την φορά, πέρα από αγώνες, αθλητικές προσπάθειες και ανταγωνισμούς, που αυτή την φορά κρατήθηκαν εσκεμμένα στο περιθώριο της εκδήλωσης.


Ο πρόεδρος Τάσος Θεοδωρίδης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κόκκινος είχαν την τιμητική τους και ως κύριοι οικοδεσπότες της εκδήλωσης ανέβασαν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης.


 Στην αρχή της βραδιάς, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία, στο μεγάλο video wall του κέντρου, προβάλλονταν εικόνες αθλητών και κολυμβητικών αποστολών που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο πρόσφατο παρελθόν.


Το DVD προλόγισε και επιμελήθηκε ο Γιάννης Πασίνης έφορος κολύμβησης και μέλος του ΔΣ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη χρονιά που επιχειρείται τέτοιου είδους εκδήλωση, με ανοιχτή πρόσκληση και χαρακτήρα, καθώς πέρυσι η χωρητικότητα των εντός πόλης κέντρων, αποδείχτηκε πολύ μικρή για τους φίλους του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.


 



    *Την  Πέμπτη 31/01/08  και ώρα 17:30 ο συνδυασμός  ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑΣ  με επικεφαλής τον Βασίλη Τσολακίδη θα κόψει την πίτα του συνδυασμού στο καφέ ΕΛΛΗ, που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία της Γενισέας .


 




    *Σήμερα στις 7 μ.μ., ο εκδότης του περιοδικού “Ενδοχώρα” και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ., Γιάννης Κουριαννίδης, θα μιλήσει στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27 & Αλεξ. Σβώλου), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου “Αριστοτέλης”, σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τα βακούφια της Θράκης. 


 



     *Την 25.01.2008 και ώρα 23.40′ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 48χρονος κάτοικος Ξάνθης διότι ως ιδιοκτήτης καταστήματος “καφετέρια – μπαρ”  διέθετε προς πώληση αλκοολούχα ποτά σε ανηλίκους ενώ κατά τη διαδικασία προσαγωγής του απείλησε τρεις (03) αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και εξύβρισε τον ένα από αυτούς.


Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλεί αρμοδίως.


 



    *Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο cafe bar “Pilotis” (ξενοδοχείο “Ξενία”) η τοπική επιτροπή ΟΝΝΕΔ Ξάνθης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη της πίτα.



fΤο Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης (ΠΑΚΕΘΡΑ) και το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης παρουσιάζουν την Παρασκευή, 1/02/08 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1) το βιβλίο “Το Λεύκωμα της Ερης”. Μια ξεχωριστή έκδοση μέσα στο πλήθος των εκδόσεων του ΠΑΚΕΘΡΑ και η πρώτη του Λυκείου των Ελληνίδων που συνεργάστηκε μαζί του μετά από πρωτοβουλία και πρότασή του.


Ενα νεανικό λεύκωμα που παραχώρησε η κυρία  Εριφύλη Ιωαννίδου – Ζάφου, φυλαγμένο εδώ και εξήντα (60) χρόνια, μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο παρελθόν με τις ζωντανές ζωγραφιές της κ. Ερης και τα σχόλια των συμμετεχόντων που αναδεινύουν βιώματα, ανησυχίες, προβληματισμούς, ευαισθησίες, αξίες και προσδοκίες των νέων της δεκαετίας του ’50 με χιούμορ και φαντασία. Μας δίνει μια τρυφερή αλλά και ευθεία ματιά στον ψυχισμό, τις επιδιώξεις αλλά και τα εκφραστικά μέσα ενός τμήματος αυτής της γενιάς.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button