ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος (της ευρισκόμενης υπό την επιτήρηση της Τρόικας)

Σε λίγες μέρες , θα παραβρεθείς στα εγκαίνια της 76ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά της Μακεδονίας μας (όπου υπήρχε ένα Υπουργείο, το οποίο ο πατέρας σου για λόγους εθνικούς είχε ονομάσει «Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης « κι εσύ το κατήργησες!)

Ασφαλώς οι σοφοί επιτελείς σου προετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή για σένα, επισκέψεις και εκφωνήσεις λόγων στους «οικονομικούς παράγοντες» και στο λαό.     &nbsp

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος (της ευρισκόμενης υπό την επιτήρηση της Τρόικας)

Σε λίγες μέρες , θα παραβρεθείς στα εγκαίνια της 76ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά της Μακεδονίας μας (όπου υπήρχε ένα Υπουργείο, το οποίο ο πατέρας σου για λόγους εθνικούς είχε ονομάσει «Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης « κι εσύ το κατήργησες!)

Ασφαλώς οι σοφοί επιτελείς σου προετοιμάζουν πανηγυρική υποδοχή για σένα, επισκέψεις και εκφωνήσεις λόγων στους «οικονομικούς παράγοντες» και στο λαό.       

Σαν απλός Έλληνας φορολογούμενος απευθύνομαι σε σένα, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδος, για να σου προτείνω- επισημάνω τρία (3) πράγματα.

1ον.Επιτέλους τόλμησε κ. Πρωθυπουργέ και άλλαξε το σκηνικό , με την ευκαιρία και της οικονομικής κρίσεως, και απαγόρευσε να σε ακολουθούν Αντιπρόεδροι Κυβερνήσεως, Υπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι, «Υπηρεσιακοί Παράγοντες»,Αρχιεπίσκοποι, Εκπρόσωποι του Πάπα  και Ηγεσίες Ενόπλων Δυνάμεων –Σωμάτων Ασφαλείας (μαζεύονται περίπου πεντακόσιοι με Mercedes ,διανυκτερεύσεις , δεξιώσεις και… άλλα συμπαρομαρτώμενα) και πήγαινε μόνος σου με ένα Υπουργό και ζήτησε να σε συνοδεύουν οι τοπικοί Βουλευταί και οι Αρχές της Θεσσαλονίκης. (για να μη φάνε και οι υπόλοιποι τα γιαούρτια στη μάπα ). 

Αν τολμήσεις  και το κάνεις θα σε γράψει η Ιστορία. Δε χρειάζονται κ. Πρωθυπουργέ «κουστωδίες» παρατρεχάμενων με οδηγούς και συνοδείες Αστυνομικών, κοστίζουν όλα αυτά τα «κηφηναριά»  και δυσανασχετούν οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες.

Θυμάμαι στο «Βελλίδειο» την εποχή του «κουρασμένου» Καραμανλή κάτι απίθανες φάτσες χειροκροτητών τύπου Σημαιοφορίδη ,Μολυβίατη, Κεφαλογιάννη, Παρθένας Φουντουκίδου, Βαρβιτσιώτη και δεν συμμαζεύεται , όπως και την εποχή της παντοδυναμίας του πατέρα σου με τους Σκουλαρίκηδες ,Χαραλαμπόπουλους , Γιαννόπουλους ,Ιντζέδες, Αλευράδες και άλλα φρούτα του βουνού και του κάμπου!!!

2ον .Αποφάσισε να εξαγγείλεις μέτρα υπέρ των νεόπτωχων Ελλήνων (είναι περί τα 4 εκατομμύρια με τους υπολογισμούς ειδικών), ώστε να απαλυνθεί ο πόνος τους , να πούν το ψωμί ψωμάκι, να έχουν την ευχέρεια να πληρώνουν νερό-φώς – ενοίκιο και ζήτησε να «ματώσουν» (όπως συνηθίζεις να λες τώρα τελευταία )οι έχοντες και κατέχοντες βίλες, «off shore» εταιρείες , κότερα, καταθέσεις στο εξωτερικό και βάλε επιτέλους στην φυλακή μερικούς Μπλε- Πράσινους –Κόκκινους – Μαύρους Αρχικλέφταρους Υπουργούς και Τραπεζίτες. Θα ικανοποιηθεί το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» και ο Λαός θα σε ευγνωμονεί. Διαφορετικά να περιμένεις από τον Οκτώβριο «λαϊκή εξέγερση» με απρόβλεπτες συνέπειες.

3ον .Κάνε μια βόλτα(δίχως «μίντια» και συνοδεία) με τα μανίκια του πουκαμίσου σηκωμένα σε στυλ Ομπάμα , στις λαϊκές αγορές και τις συνοικίες της συμπρωτεύουσας (Αμπελόκηπους, Εύοσμο ,Σταυρούπολη, Κορδελιό ) να δεις τα «περήφανα γηρατειά» πως μαζεύουν τα σάπια λαχανικά και τι τραβάει ο λαουτζίκος με τη σύνταξη των 450 ευρώ. Μετά κάνε την νύχτα μια περαντζάδα από τα Λαδάδικα και τα «καθωσπρέπει» μαγαζιά της Καλαμαριάς και της Περαίας να δεις πώς ξοδεύουν τα λεφτά τους με τα «πιπίνια» οι «βαρόνοι», τα «λαμόγια και οι σοσιαλιστές αλευροβιομήχανοι»!!!

Είχα υποβάλλει ταπεινά τα ίδια αιτήματα και στον προκάτοχο σου, τον.. Μακεδόνα Καραμανλή που μένει στη Ραφήνα, αλλά δυστυχώς μ’ έγραψε «στα παλαιότερα των υποδημάτων του». Εάν και φέτος και εσύ κ. Πρωθυπουργέ κάνεις το ίδιο θα είστε ισοπαλία 1-1.

Δεν αναφέρομαι στην πάταξη της διαφθοράς όλων σας, το ενδιαφέρον σου για την υγεία και την παιδεία των Ελλήνων , την γεωργία, τον τουρισμό, την οικοδομική δραστηριότητα ούτε στην τόνωση της αγοράς , όπου δεν «υπάρχει σάλιο» και καθημερινά κλείνουν  επιχειρήσεις και μαγαζιά. Αυτά ξέρω ότι «πονάς» και θα τα φτιάξεις στο… εγγύς μέλλον!!

Ευχαριστώ θερμά αυτούς που θα κάνουν το κόπο να διαβάσουν την επιστολή (ασφαλώς εσύ έχεις σοβαρότερα θέματα με τη Τρόικα και την Σοσιαλιστική Διεθνή) και δεν θέλεις να σ’ ενοχλούν με τέτοια… τετριμμένα ζητήματα.

Ευχόμεθα να σε δούμε με το καλό (πριν πέσει η Κυβέρνηση) στην «νυφούλα του Θερμαϊκού» την Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάς, γι ‘αυτό διέκοψες τα έργα του μετρό!!!

 

                                                           

 

                                                                                   Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς:

  Νικόλαος Φωτιάδης

                                                                                       Έλληνας φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button