Επιστροφή στα γήπεδα

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, το απόγευμα της Τρίτης η Xanthi FC επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και λίγο αργότερα ξεκίνησαν το σημερινό τους πρόγραμμα.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης, το απόγευμα της Τρίτης η Xanthi FC επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και λίγο αργότερα ξεκίνησαν το σημερινό τους πρόγραμμα. Πρώτα παρακολούθησαν DVD με φάσεις από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία κάνοντας τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις του.
Στη συνέχεια, σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.
Ο Αντριάν Λουσέρο εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των 4ων κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει και συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αντίθετα, ο Καρίμ Σολτάνι συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (23η αγωνιστική) ενώ τις 7 κίτρινες έφτασε ο Δήμος Μπαξεβανίδης που θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο (21η αγωνιστική) και την Κέρκυρα (24η αγωνιστική).
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης η Xanthi FC αλλά και τα τμήματα της Ακαδημίας της παρακολούθησαν το σεμινάριο του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Sportradar. Αυτό ήταν το πρώτο μέρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο εξετάζει τους τρόπους χειραγώγησης αγώνων με κεντρικό σλόγκαν «Μην παίζεις με το μέλλον σου, προστάτεψε το άθλημά μας!». Το δεύτερο μέρος του προγράμματος είναι ένα σύντομο ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης μέσα από το οποίο καλύπτονται όλες οι πτυχές του σεμιναρίου και θα συμπληρωθεί από όλους αυτούς που παρακολούθησαν το σεμινάριο που έγινε στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button