Η επόμενη μέρα

Το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και η Xanthi FC κοιτάζει την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η νέα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για την 20ή αγωνιστική της Super League είναι σε πρώτο πλάνο για την ξανθιώτικη ομάδα που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την πορεία της στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το πρωινό της Παρασκευής τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν το πρόγραμμα.

Το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και η Xanthi FC κοιτάζει την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η νέα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για την 20ή αγωνιστική της Super League είναι σε πρώτο πλάνο για την ξανθιώτικη ομάδα που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την πορεία της στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το πρωινό της Παρασκευής τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν το πρόγραμμα. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Παπαστεριανός, Γουάλας, Χατζητερζόγλου συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα ενώ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο Πέτρος Ορφανίδης.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση την οποία θα διευθύνει ο Γιώργος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καμπούρη (ΕΠΣ Εύβοιας) – Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Κωτσάνη (ΕΠΣ Δράμας), μπορεί να υπολογίζει στον Πάμπλο Ντε Λούκας που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στην αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button