Τα νέα της ομάδας

ε βροχερό φόντο διεξήχθη η σημερινή απογευματινή προπόνηση της Xanthi FC ενόψει της προετοιμασίας της για τον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Πέμπτης στο γήπεδό της (19:30) τον ΠΑΟΚ. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αφού πρώτα ανέλυσαν τον αντίπαλο παρακολουθώντας φάσεις σε DVD, έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους σε θέματα ανασταλτικότητας και επιθετικής ανάπτυξης ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις που αφορούσαν τελειώματα φάσεων.

ε βροχερό φόντο διεξήχθη η σημερινή απογευματινή προπόνηση της Xanthi FC ενόψει της προετοιμασίας της για τον αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Πέμπτης στο γήπεδό της (19:30) τον ΠΑΟΚ. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αφού πρώτα ανέλυσαν τον αντίπαλο παρακολουθώντας φάσεις σε DVD, έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους σε θέματα ανασταλτικότητας και επιθετικής ανάπτυξης ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις που αφορούσαν τελειώματα φάσεων. Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου και Ορφανίδης συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πάμπλο Ντε Λούκας.

Διαιτητής του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης που θα γίνει στο Xanthi FC Arena, ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους κ.κ. Τάτση Δημήτρη (ΕΠΣ Ηπείρου) – Νατσιούλα Ηλία (ΕΠΣ Λάρισας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης (ΕΠΣ Σερρών).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button