‘Κατρακυλάει” η SKODA

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το απόγευμα από τον Παναιτωλικό στην έδρα της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δέχθηκε το γκολ του Άντι στο 40ό λεπτό και από το 55’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα γι’ αυτήν καθώς αποβλήθηκε ο Μανώλης Μπέρτος από τον διαιτητή Δελφάκη με απευθείας κόκκινη.

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το απόγευμα από τον Παναιτωλικό στην έδρα της.

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το απόγευμα από τον Παναιτωλικό στην έδρα της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δέχθηκε το γκολ του Άντι στο 40ό λεπτό και από το 55’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα γι’ αυτήν καθώς αποβλήθηκε ο Μανώλης Μπέρτος από τον διαιτητή Δελφάκη με απευθείας κόκκινη.

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το απόγευμα από τον Παναιτωλικό στην έδρα της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δέχθηκε το γκολ του Άντι στο 40ό λεπτό και από το 55’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα γι’ αυτήν καθώς αποβλήθηκε ο Μανώλης Μπέρτος από τον διαιτητή Δελφάκη με απευθείας κόκκινη. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα για την ξανθιιώτικη ομάδα που παρά την προσπάθειά της δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και την ισοφάριση…

Οι δηλώσεις των προπονητών

ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ (Παναιτωλικός): «Μετά από αρκετό καιρό κατορθώσαμε και πήραμε μία νίκη, ίσως στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Η εικόνα του παιχνιδιού για μας ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τους τρεις βαθμούς όμως πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθούμε κυρίως στην νοοτροπία μας. Υπήρχε άγχος στο παιχνίδι και ίσως έπρεπε να κυνηγήσουμε και δεύτερο γκολ αντί να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το 0-1.»

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ) «Είναι μία δύσκολη περίοδος για μας και πρέπει να σταθούμε πιο κοντά σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν ξέχασαν από την μία μέρα στην άλλη το ποδόσφαιρο που ήξεραν. Χρειάζεται μεγαλύτερη ηρεμία για να βρουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Κάποιοι παίκτες έχουν περισσότερη νευρικότητα μέσα στο παιχνίδι και δείχνουν μία διαφορετική εικόνα απ’ αυτή των προπονήσεων. Πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές όμως οι κανονισμοί πρέπει να ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Παρατηρούμε ότι εφαρμόζουν το γράμμα του Νόμου εις βάρος μας ενώ στους αντιπάλους δεν συμβαίνει το ίδιο.»
«Όταν παίζαμε με 10 παίκτες δεν τελειώναμε τις φάσεις και γενικά δεν τολμάμε επιθετικά και αυτό είναι ένα πρόβλημα για μας. Ωστόσο πριν βγει η κόκκινη κάρτα δεν δείξαμε την απαιτούμενη διάθεση. Με αριθμητικό μειονέκτημα ήμασταν καλύτεροι και αυτό δεν δικαιολογείται. Μπορώ να πω ότι χάνουμε τα παιχνίδια χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα τώρα γι’ αυτά που πέρασαν. Από το επόμενο παιχνίδι απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μαρσελίνιο, Σουάνης, Μπέρτος ενώ ο Πόι αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Πρέπει να ηρεμήσουμε για να «χτυπήσουμε» το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο τα αποτελέσματα της ομάδας.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button