Αγώνας Σπόρ

Υπεύθυνος στην Ακαδημία του Λεύκιππου ο Δημήτρης Βατός

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία της ομάδας μας με τον Δημήτρη Βατό που θα είναι ο Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες αλλά και για τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ έρχεται για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των νεαρών παιχτών και στην οργάνωση της ακαδημίας.

Ο Δημήτρης Βατός θα έχει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία των τμημάτων μας και θα  συνεργάζεται στενά με τους προπονητές και τους παίκτες, προσφέροντας την τεχνική του γνώση και εμπειρία για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Η προσθήκη του στο δυναμικό μας είναι μια σημαντική κίνηση που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη και εκπαίδευση των νέων παικτών καθώς αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση και εκπαίδευση τους ενώ θα παρέχει επίσης στήριξη και καθοδήγηση στους προπονητές, προωθώντας μια φιλοσοφία της εξέλιξης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει την ομάδα μας και θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη καλύτερη εκπαίδευση και ευκαιρίες ανάπτυξης στους νέους αθλητές μας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή την εποχή συνεργασίας. Μαζί, θα συνεχίσουμε να προάγουμε το μπάσκετ και να εμπνέουμε τους νέους αθλητές μας να επιτύχουν το μέγιστο δυνατόν.

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα 40 χρόνια ενασχόλησης του με την προπονητική διατέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής στις παρακάτω ομάδες:

ΑΣ ΑΡΗΣ ( 5 έτη ) Ακαδημίες – Παιδικό – Εφηβικό – Γυναικείο-Ανδρικό ( Συνεργάτης της  Α΄ομάδας  )

ΑΣ ΠΑΟΚ ( 7 έτη ) Ακαδημίες – Εφηβικό ( 2 πανελλήνια πρωταθλήματα ) – ΄Ιδρυση Γυναικείου -Ανδρικό ( Συνεργάτης των Αλεξανδρή, Σούμποτιτς, Φλεβαράκη )

ΓΣ  ΗΡΑΚΛΗΣ Εφηβικό – Ανδρικό Β΄Εθνική και Υπεύθυνος ακαδημιών

Από το 1984 έως το 2022 διετέλεσε προπονητής σε ομάδες Μπάσκετ (ανδρικές, γυναικείες, ακαδημίες της Κεντρικής Μακεδονίας)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button