ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι γιορτές τέλειωσαν, τα μεγάλα λόγια και οιι ευχές των Πολιτικών έγιναν αέρας και οι ταλαίπωροι Έλληνες φορτωμένοι με τους δυσβάσταχτους φόρους στην πλάτη ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους.

Οι γιορτές τέλειωσαν, τα μεγάλα λόγια και οιι ευχές των Πολιτικών έγιναν αέρας και οι ταλαίπωροι Έλληνες φορτωμένοι με τους δυσβάσταχτους φόρους στην πλάτη ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους.

            Τα σχόλια για την ταπεινωτική επιστολή του Τσακαλώτου στους Ευρωπαίους, για την εκλογή του φιλοευρωπαίου Τραπεζίτη Παπαδήμου ως Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, για τα εκατομμύρια ευρώ της Βουλγάρας καθαρίστριας (Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ) στο Εξωτερικό, για το ναυάγιο με το στήσιμο της ¨ρόδας¨ στην Πλατεία Συντάγματος από τον ….ακατάλληλο Δήμαρχο Καμίνη και τους νέους φόρους που έκαναν ¨ποδαρικό¨ με το νέο έτος τέλειωσαν κι’ αυτά και τώρα με την έλευση του 2017 άρχισαν τα δύσκολα.

            Αγωνιά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα της περίφημης ¨αξιολόγησης¨ με τους εταίρους Ευρωπαίους δανειστάς, ώστε να τελειώσει επιτέλους το μαρτύριο της σταγόνας. Ευελπιστούν οι νεομπολσεβίκοι που μας κυβερνούν ότι θα ¨καθαρίσουμε¨ γρήγορα και με θριαμβολογίες θα αρχίσει το παραμύθι της ¨μείωσης του χρέους¨.

            Σε περίπτωση ρήξης και διαταραχής των σχέσεων με το Δ΄ Ράιχ έχουν σχεδιάσει το ¨Plan B¨ (εκλογές δηλαδή), διαδίδοντας προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι ο Σόϊμπλε και το σόϊ του θέλουν να ¨ρίξουν¨ την λαοπρόβλητη Ελληνική Κυβέρνηση. Ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης με τους κολαούζους του (Αυγενάκη, Κικίλια και Σία) φαντάζεται στον ύπνο του εκλογές και στριφογυρνάει στις επαρχίες διακηρύττοντας την νέα ¨συμφωνία αλήθειας¨ με τις δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν μπροστά ……20 μονάδες!!!

            Δεν θέλω να αναφερθώ στα άλλα καυτά θέματα του παρόντος και του μέλλοντος (Συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού, Τσαμουριά, Σκοπιανό, κινήσεις – απειλές Ερντογάν, Ανακήρυξη ΑΟΖ, μαζικές αφίξεις στα νησιά προσφύγων (άλλοι τους λένε λαθροεισβολείς), εφαρμογή από 15/3/17 απόφασης Ευρωπαίων (Συμφωνία Δουβλίνου) για επιστροφή στην Ελλάδα παράνομων μεταναστών που εισήλθαν στην Ευρώπη, ανάληψη καθηκόντων του νέου Πλανητάρχη Τράμπ, εκλογές σε Γερμανία – Ιταλία – Γαλλία – Πορτογαλία) γιατί σας βάζω στα βαθιά, μόνο αναφέρω μερικά που διάβασα αυτές τις μέρες στις εφημερίδες:

–          Ιερώνυμος: ¨Το καράβι βουλιάζει και αν βουλιάξει δεν θα γλιτώσει κανείς¨.

–          Στρατηγός Φράγκος : ¨Έλληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό¨.

–          Χρυσόγονος : ¨Εθνικό Μέτωπο ή κίνδυνος για Grexit¨.

–          Κοττάκης : ¨Η Γερμανική αποικία μεγάλωσε στις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ¨.

–          Εφημερίδα ¨Δημοκρατία¨ : ¨Ελλάς αιμορραγούσα στον .όγδοο χρόνο του φαύλου κύκλου! Όλο και πιο κοντά στο τέταρτο Μνημόνιο. Η ακραία λιτότητα πυροδοτεί κλίμα για κοινωνική έκρηξη¨.

Φοβάμαι το τελευταίο!!

 

*Διαβάζω δήλωση για την Κυβέρνηση, σε Αθηναϊκή Εφημερίδα του πρώην Αρχηγού των Συριζαίων και Πνευματικού πατέρα του Τσίπρα Αλέκου Αλαβάνου: ¨ Να ζητήσουν συγγνώμη, να πάνε σπίτι τους και να κλειστούν μέσα ¨ !!!

 

Άντγος ε.α.

 

Νικόλαος Φωτιάδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button