Δημοτικές Εκλογές

ΓΙΑΤΙ Η ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές που θα αναδείξουν τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας για τα επόμενα 5 χρόνια και είναι η ευκαιρία για αλλαγή, ανανέωση και αναδιοργάνωση.

Μετά από μία τετραετία πλησιάζει το τέλος της σημερινής δημοτικής αρχής που υποσχέθηκε πολλά, δημιούργησε πολλές προσδοκίες και τελικά αποδείχτηκε μία τεράστια απογοήτευση.

Μια δημοτική αρχή που μοναδικός της στόχος από την πρώτη μέρα ήταν, όχι να γίνει ωφέλιμη για τον τόπο, αλλά πώς θα καταφέρει να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές χωρίς πρόγραμμα και χωρίς κανένα σχεδιασμό.

Η Ξάνθη μας βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της σε όλα τα επίπεδα. Μια πόλη που μαραζώνει, γκρίζα, βρώμικη, αφιλόξενη για τους επισκέπτες αλλά και για τα παιδιά μας που την εγκαταλείπουν. Μια πόλη που δεν αντέχει ακόμη μία χαμένη τετραετία με αποτυχημένες συνταγές και δοκιμασμένους τοπικούς άρχοντες που την έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.

Τώρα πια τους ξέρουμε!!

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ» είμαστε πολίτες της Ξάνθης, ενεργοί, προβληματισμένοι από την παρακμή της πόλης μας και των οικισμών και με διάθεση να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να αναστρέψουμε την πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας. Να εργαστούμε για όλους και όλες και όχι για τους εαυτούς μας, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, τους ψηφοφόρους μας.

Πολλοί από εμάς προερχόμαστε από τέσσερις δημοτικές παρατάξεις που έθεσαν υποψηφιότητα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και από διαφόρους ιδεολογικούς και κομματικούς χώρους. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και συζητάμε με όρους αυτοδιοικητικούς, διαμορφώνουμε όλοι μαζί το όραμά μας, συναποφασίζουμε δημοκρατικά κάνοντας πράξη την πεποίθησή μας πως στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε κόμματα και όλοι/όλες μπορούμε να συνθέσουμε και να εργαστούμε για την πρόοδο του τόπου μας.

Πιστοί στις αρχές μας και συνεπείς στο λόγο μας αδιαφορήσαμε όλα αυτά τα χρόνια στους κόλακες και στις σειρήνες των θέσεων και των αντιμισθιών, βάζοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρον και την όποια φιλοδοξία.

Το μεγάλο στοίχημα των επόμενων εκλογών είναι να δώσουμε δύναμη στην ψήφο μας και να μην αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Η συμμετοχή μας στις επόμενες εκλογές θα καθορίσει το μέλλον του δήμου μας,  το μέλλον της πόλης που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ο Δήμος Ξάνθης έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ μία Δημοτική Αρχή και Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλο, που θα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, εργατικότητα, συνέπεια και όχι ευκαιριακά και πρόχειρα τα προβλήματα, εφαρμόζοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενεργοποιώντας νέους ανθρώπους με τεχνογνωσία και διάθεση να προσφέρουν, με απόλυτη διαφάνεια και κοινωνική λογοδοσία.

  • Με την ψήφο μας, δημιουργούμε την Ξάνθη που ονειρευόμαστε
  • Τον Οκτώβριο συμμετέχουμε και αποφασίζουμε για το μέλλον μας!
  • Δεσμευόμαστε πως με πολλή και σκληρή δουλειά θα πάμε την Ξάνθη ΜΠΡΟΣΤΑ.

 

Παπαδάκης Φάνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button