Τα νέα της ομάδας

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Την ερχόμενη Τρίτη στις 17:15 και στο πρώτο παιχνίδι της Super League για το 2017, η ξανθιώτικη ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής. Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Λισγάρα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας λόγω των 4ων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε.

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Την ερχόμενη Τρίτη στις 17:15 και στο πρώτο παιχνίδι της Super League για το 2017, η ξανθιώτικη ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής. Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Λισγάρα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας λόγω των 4ων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και προθέρμανση με μπάλα στο ξεκίνημα και τακτική στην συνέχεια.
Διαιτητής του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) – Γιώργο Λαζαρή (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button