ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Θετικά είδαν χριστιανοί και μουσουλμάνοι της Θράκης την υποψηφιότητα της Σιμπέλ Μουσταφάογλου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές. Δεν έχει δώσει αφορμή για συζητήσεις γύρω από το όνομα της και ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντα της ως αντινομάρχη Ροδόπης.

Θετικά είδαν χριστιανοί και μουσουλμάνοι της Θράκης την υποψηφιότητα της Σιμπέλ Μουσταφάογλου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.


Δεν έχει δώσει αφορμή για συζητήσεις γύρω από το όνομα της και ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντα της ως αντινομάρχη Ροδόπης.


Το βιογραφικό της σημείωμα


Γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας. Τα έτη 1996 και 2002 παρακολούθησε με υποτροφία του Πανεπιστημίου Μονάχου, δύο κύκλους μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Γερμανία. Από το 1999 είναι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην Κομοτηνή.


Εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος το 2002 με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Από το 2002 έως το 2004 υπήρξε Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου. Από το 2006 ασκεί καθήκοντα Αντινομάρχη με αρμοδιότητα στα θέματα Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής. Υπήρξε πρόεδρος του κέντρου πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών “ΟΡΦΕΑΣ” στην Κομοτηνή, από το 2005 έως το 2009 και είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Νομού Ροδόπης. Εκλέχτηκε μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΠΑΣΟΚ, το 2005 όπου ήταν υπεύθυνη του τομέα Παιδείας και μέλος των επιτροπών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνών Σχέσεων. Έχει συνεργαστεί με το ΙΣΤΑΜΕ σε θέματα μειονότητας. Συμμετείχε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ σε σειρά συναντήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες, με θέμα “Σεβασμός στην διαφορετικότητα στις μουσουλμανικές κοινότητες”.


Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.


ΚΓ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button