Το τρίτο μάτι

Στην Ξάνθη, στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων από latex και κοκκοφοίνικα, με την επωνυμία Coco-Mat ΑΕΒΕ, στη ΒΙΠΕ Ξάνθης, ιδιοκτησίας Coco-Mat ΑΕΒΕ.

* Στην Ξάνθη, στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων από latex και κοκκοφοίνικα, με την επωνυμία Coco-Mat ΑΕΒΕ, στη ΒΙΠΕ Ξάνθης, ιδιοκτησίας Coco-Mat ΑΕΒΕ.


  Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες της ΠΥ Ξάνθης, 1 πυροσβεστικό όχημα με 2 πυροσβέστες της ΠΥ Καβάλας, 1 πυροσβεστικό όχημα με 2 πυροσβέστες της ΠΥ Κομοτηνής, 1 πυροσβεστικό όχημα με 2 πυροσβέστες της ΠΥ Χρυσουπόλεως, 2 αεροσκάφη τύπου PEZETEL, 2 υδροφόρα οχήματα της ΔΕΥΑ Ξάνθης, 1 πυροσβεστικό όχημα με προσωπικό της ελληνικής ομάδας διάσωσης, 1 πυροσβεστικό όχημα με προσωπικό του Δήμου Τοπείρου κι 1 σκαπτικό μηχάνημα JCB της Νομαρχίας Ξάνθης.



  Από την πυρκαγιά της οποίας η εξέλιξη, λόγω των πολύ εύφλεκτων υλικών ήταν ραγδαία, κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο εμβαδού περίπου 5.500 τ.μ., όλος ο ηλεκτρομηχανολογικός και υποστηρικτικός εξοπλισμός, πρώτες ύλες και εμπορεύματα.



  Για την εξακρίβωση των ακριβών αιτίων της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική


 



* Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΖΛΑΤΚΟ


  “Εχει μετατρέψει σε εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας το Δήμο Βιστονίδας”


  Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Βιστονίδας κ.Ζλάτκο Νικόλαο γιατί έχει μετατρέψει σε εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας  το Δήμο Βιστονίδας.


  Τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές υποδέχεται το  Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.Ψωμιάδη χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό του Δήμου προπαγανδίζοντας την επίσκεψή του πέρα από κάθε θεσμική λειτουργία .


Ρωτάμε τον κ.Ζλάτκο  ποια σοβαρά προβλήματα του έθεσε και με ποιο τρόπο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης θα τα επιλύσει. 


Ξάνθη  12 /09/2007


Για την παράταξη Δήμου Βιστονίδας 


“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”  Βασίλειος Τσολακίδης


Πρώην Δήμαρχος & Νυν Δημοτικός Σύμβουλος


Σχετικά Άρθρα

Back to top button