“Απαιτούμε αντικειμενική δημοσιογραφία και ισομερή χρόνο σε όλες τις Ομάδες της Super League ανεξαρτήτου Βαθμολογίας”

Προς τους Δημοσιογράφους

των Αθλητικων Προγραμμάτων της Ε.Ρ.Τ.

Αθήνα  Email:info@ert.gr & programtv@ert.gr

 

Κύριοι,

 

Προς τους Δημοσιογράφους

των Αθλητικων Προγραμμάτων της Ε.Ρ.Τ.

Αθήνα  Email:info@ert.gr & programtv@ert.gr

 

Κύριοι,

 

Ειδικά στο χθεσινοβραδινό σας πρόγραμμα (11 Δεκεμβρίου 2016) για τηνSuper League σας θαυμάσαμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ..!!

 

Κατανομή εκπομπής περίπου 40 λεπτά για Παναθηναϊκό, άλλα τόσα για την ΑΕΚ με Ατρόμητο και όταν «μετά κόπων και βασάνων» φτάσατε τελικά στην Ξάνθη την καλύψατε για περίπου 4,5 λεπτά..!! (Με ενδιάμεση μια 15λεπτη συνέντευξη του Κου Κούγια για το τι θα κάνει ή δεν θα κάνει με τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ.)

 

Θα θέλαμε λοιπόν να σας συγχαρούμε για το δαιμόνιο της Δημοσιογραφία σας..!!

καθώς και για την αμερόληπτη ροή του προγράμματός σας..!!

 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Α.Ο.Ξάνθης, διανύει την 27η χρονιά κατά σειρά συνεχούς παρουσίας στηνSUPER LEAGUE, ανήκει στην πλέον ακριτική περιοχή της χώρας μας, έχει κατά καιρούς παίξει ΩΡΑΙΟ ποδόσφαιρο, έχει φίλους σε ολόκληρη την χώρα και, συν τοις άλλοις, είναι, αν όχι το μοναδικό, από τα πιο υγιή συγκροτήματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

 

ΕΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ αυτή την στιγμή Η ΞΑΝΘΗ βρίσκεται στην 3η θέση της Βαθμολογίας μαζί με τη πολυδιαφημισμένη ΑΕΚ.

 

Απαιτούμε λοιπόν αντικειμενική δημοσιογραφία, γιατί, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ και εμείς εδώ στην Θράκη πληρώνουμε το ίδιο τέλος για την ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ από το οποίο τέλος ΕΣΕΙΣ πληρώνεστε.

 

Θεωρούμε ότι είστε και εσείς συνυπεύθυνοι στην νοοτροπία και κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου μια που δεν αφιερώνετε «εσκεμμένα ίσως» ισομερή χρόνο σε όλες τις Ομάδες τηςSuper League ανεξαρτήτου Βαθμολογίας.

 

Ενδεχομένως βέβαια να μας γράψετε «στα παλιά σας τα παπούτσια» αλλά θέλουμε να γνωρίζετε ότι, εάν αυτό συμβεί, κάπου αντίστοιχα και ίσως λίγο παραπάνω θα σας γράψουμε και εμείς…!

 

Χαιρετισμούς και Καλές Γιορτές

Γιώργος Χ.Πασχαλίδης και Αργύρης Δήμου

Βασ. Κωνσταντίνου 3-5

67100 Ξάνθη 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button