Προτιμήστε την αγορά της Ξάνθης

Η Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ξάνθης κάνει έκκληση στους καταναλωτές, τις ημέρες των Χριστουγέννων, να προτιμήσουν για τις αγορές τους, τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς μ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση των θέσεων εργασίας, στην επιβίωση του Έλληνα Μικρομεσαίου Επιχειρηματία, ο οποίος πλήττεται ανελέητα από την οικονομική περιδίνηση που έχει περιέλθει η χώρα. Ακόμη, συμβάλλει θετικά στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Η Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ξάνθης κάνει έκκληση στους καταναλωτές, τις ημέρες των Χριστουγέννων, να προτιμήσουν για τις αγορές τους, τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς μ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση των θέσεων εργασίας, στην επιβίωση του Έλληνα Μικρομεσαίου Επιχειρηματία, ο οποίος πλήττεται ανελέητα από την οικονομική περιδίνηση που έχει περιέλθει η χώρα. Ακόμη, συμβάλλει θετικά στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χρήματά που δίδονται στον Έλληνα Μικρομεσαίο Επιχειρηματία, με έμμεσο τρόπο, επιστρέφουν στον καταναλωτή.

ΕΜΕΙΣ, οι καταναλωτές θα συμβάλλουμε στην βιωσιμότητα της επιχείρησης του συντοπίτη μας επιχειρηματία, κάνοντας τις αγορές μας, όσες και αν είναι, καταναλώνοντας στην επιχείρησή του. ΕΜΕΙΣθα δώσουμε την ΠΝΟΗ στον τόπο ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ!!

 

Με Εκτίμηση

ΤΟ

Δ.Σ.

Ο.Ε.Β.Ε ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button