Η επόμενη μέρα

Το παιχνίδι του Σαββάτου και η νέα επιτυχία της Xanthi FC με το 1-0 επί της Λάρισας αποτελεί παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα που κρατάει τους βαθμούς και προς το παρόν εστιάζει αποκλειστικά στο θεσμό του Κυπέλλου. Την ερχόμενη Τρίτη (15:00) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι στο οποίο το ζητούμενο είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους κ.κ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου και η νέα επιτυχία της Xanthi FC με το 1-0 επί της Λάρισας αποτελεί παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα που κρατάει τους βαθμούς και προς το παρόν εστιάζει αποκλειστικά στο θεσμό του Κυπέλλου. Την ερχόμενη Τρίτη (15:00) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι στο οποίο το ζητούμενο είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Διπλάρη (ΕΠΣ Καρδίτσας) – Στέφανο Παρασίου (ΕΠΣ Ημαθίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Ημαθίας).
Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Την Δευτέρα και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του κυπέλλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button