Εκδηλώσεις

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ Το Σάββατο το πρωί, ημέρα εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, θα τελεστεί Θεία λειτουργία στο ναϊσκο που βρίσκεται στο προαύλιο της ΣΕΒΑΘ και ο οποίος είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπαλτατζή.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ


Το Σάββατο το πρωί, ημέρα εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, θα τελεστεί Θεία λειτουργία στο ναϊσκο που βρίσκεται στο προαύλιο της ΣΕΒΑΘ και ο οποίος είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπαλτατζή.



Μνήμης Διαδρομές. Ξάνθη – Αγιον Ορος


Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης του κυρίου Ιωάννη Μενεσίδη με θέμα:


Μνήμης Διαδρομές. Ξάνθη – Αγιον Ορος


την οποία οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη, το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 19:30 στον 2ο όροφο.


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ


Ο Ξάνθης και


Περιθεωρίου Παντελεήμων



 


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 1983


 ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


 Οι απόφοιτοι του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης, του σχολικού έτους 1982-83 θα συναντηθούν για να γιορτάσουν την 25η επέτειο της αποφοίτησής τους! Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα “Χασαπάκια” (στο Σιδηροδρομικό Σταθμό), το Σάββατο 30 Αυγούστου 2008, στις 21:00. 


Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι να παρευρεθούν, προετοιμασμένοι για πολύ γλέντι!


 


ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ


  Για την διευκόλυνση των κατοίκων της Παλιάς Πόλης, ο Δήμος Ξάνθης από το Σάββατο 30 Αυγούστου και έως την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008, θα λειτουργήσει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Πάρκο δίπλα στη γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου. 


Πρόσβαση στους παραπάνω χώρους θα έχουν αποκλειστικά και μόνο οι κάτοικοι της Παλιάς Πόλης και θα εισέρχονται επιδεικνύοντας το ειδικό σήμα που θα τους έχει προμηθεύσει η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης. 


Πληροφορίες Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ξάνθης        2541073640-2541022632                          


 


Εκδήλωση – παρουσίαση της διακήρυξης της Κ.Ε.


του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές


 Η Κ.Ε. του ΚΚΕ έγκαιρα, από τον Ιούλη του 2008 έδωσε στη δημοσιότητα τη διακήρυξή του για τις ευρωεκλογές του Ιούνη του 2009.


Σε αυτές τις ευρωεκλογές μπορούν και πρέπει να καταδικαστούν σε εθνικό επίπεδο τόσο η αντιλαϊκή πολιτική και οι φορείς της, η κυβέρνηση της ΝΔ, γενικότερα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και η ΕΕ, όλα μαζί πακέτο. Είναι μάχη που θα έχει έτσι και αλλιώς ισχυρή επίδραση στις εσωτερικές εξελίξεις στη χώρα μας με επιδράσεις και στην Ευρώπη. Το ΚΚΕ καλεί το λαό να ψηφίσει με κριτήριο τα οξυμμένα  προβλήματα που βιώνει, καταδικάζοντας όλους τους υπευθύνους και μέσα στη χώρα μας και στην Ε.Ε.


Σε αυτές τις ευρωεκλογές μπορούμε να πούμε δυο μεγάλα “ΟΧΙ” και δυο μεγάλα “ΝΑΙ”:


ΟΧΙ στην ΕΕ των μονοπωλίων, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, του μιλιταρισμού, των επεμβάσεων!


ΝΑΙ στη συσπείρωση και συνεργασία των λαών για την Ευρώπη της ειρήνης, των δικαιωμάτων των ελευθεριών, του σοσιαλισμού!


ΟΧΙ σε όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και του ευρωσυμβιβασμού!


ΝΑΙ στο ΚΚΕ της αντίστασης και του αγώνα κατά των αντιλαϊκών πολιτικών, για τη λαϊκή συμμαχία και εξουσία!


Η Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση της διακήρυξης της Κ.Ε. του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές του Ιούνη του 2009 την Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Ξανθίππειον” με εισηγητή την σ. Βλισίδου Σούλα, γραμματέα της Ε.Π ΑΜΘ του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.        


Ν.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button