Η “ΑΓΑΠΗ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία του Διημέρου Αγάπης 2009 που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Μαίου. Ειδικότερα απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στους κάτωθι :

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία του Διημέρου Αγάπης 2009 που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Μαίου. Ειδικότερα απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στους κάτωθι :

 -τους δασκάλους και μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιμμερίων και του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κιμμερίων για τη συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής


 -τους αιμοδότες που προσέφεραν το αίμα τους το Σάββατο στη Στρατιωτική Λέσχη Ξάνθης μεμονωμένα αλλά και οργανωμένα αφού συμμετείχαν μέλη του Κολυμβητικού Συλλόγου “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ” ,της Ένωσης Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δήμου Ξάνθης και της ομάδας εθελοντριών αιμοδοτριών του Κενταύρου.


 -τους 102 τιμηθέντες αιμοδότες που παρευρέθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους στην ειδική βραδιά βραβεύσεων που ήταν γεμάτη από συγκίνηση και αναμνήσεις.


 -τις εθελόντριες του τμήματος Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού για τη βοήθειά τους.


 -στους χορηγούς της εκδήλωσης , ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  που στήριξαν οικονομικά για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διήμερο Αγάπης καθώς και την εταιρεία επίπλων γραφείου ΜΕΝΕΞΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και την εταιρεία υγρών καυσίμων ΣΤ.ΜΠΙΚΟΥ ΕΕ.


 -τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.


 -το μουσικό συγκρότημα αποτελούμενο από Εθελοντές Αιμοδότες “ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ” που διασκέδασαν αφιλοκερδώς τους παρευρισκόμενους.


 -τη διοίκηση του ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ για τη δωρεάν μετακινήσεις των αιμοδοτών και των μικρών μαθητών στις εκδηλώσεις μας.


 -στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Δ’ΣΣ και στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης για τη συμπαράστασή τους.


 -τα ΜΜΕ εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια που προέβαλλαν για ακόμη μια φορά τις εκδηλώσεις μας.


 Επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τον συνοικοδεσπότη μας Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ξάνθης κ. Θεολόγο Καλαιτζή, τους Αντιδημάρχους κ. Γεώργιο Παπασταματίου και κ. Λεωνίδα Κωνσταντινίδη και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Νικόλαο Φωτιάδη και κ. Νικόλαο Ανταμπούφη. Τον πρόεδρο του Διευρυμένου Ν.Σ. Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, τον Αντινομάρχη κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Δήμαρχο Βιστωνίδος κ. Νικόλαο Ζλάτκο, τον διοικητή του Γ.Ν.Ξάνθης κ. Πέτρο Πέτρου, τον νομαρχιακό σύμβουλο κ. Θεόφιλο Παρτσαλίδη, τον εκπρόσωπο του Στρατηγού του Δ’ΣΣ ταγματάρχη κ. Προδρομίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Βιστωνίδος και πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας κ. Αλέξανδρο Παπατζή, την πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης την αειθαλή κ. Βιβή Στυλιανίδου, την πρόεδρο του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης κ. Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου,  την πρόεδρο του συλλόγου “Γυναίκες χωρίς Σύνορα” κ. Βασιλική Ψωμά.


 

Τέλος για ακόμη μια φορά τις ιδιαίτερες  ευχαριστίες μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης για την αμέριστη στήριξη και ομόφωνή του συμπαράσταση στο έργο και τις δράσεις του Συλλόγου της Αγάπης. Πέρα από την υιοθέτηση των εκδηλώσεων αφού δίνεται κάθε χρονιά η αιγίδα του Δήμου Ξάνθης με την ανάλογη οικονομική στήριξη, ενέργειες όπως η παραχώρηση στέγης στους εθελοντές αιμοδότες σε κεντρικό σημείο της πόλης, η βράβευση των αιμοδοτών που συμπληρώνουν 50 αιμοδοσίες προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και η ονοματοθεσία μεγάλου δρόμου της πόλης ως Οδός Εθελοντή Αιμοδότη (είναι ο διπλός δρόμος που περνάει μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και καταλήγει στον οικισμό Ρωμανία) αποτελούν πανελλήνια πρωτοπορία αποδεικνύοντας την έμπρακτη και όχι μόνο ηθική, συμπαράσταση και αναγνώριση του Δήμου στο έργο μας.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης  

 

Ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Αθ. Σιωπίδης

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button