Τι γίνεται με το πάρκο κ. Δήμαρχε;

Παρ όλη τη δέσμευση του Δημάρχου Μ. Στυλιανίδη και την εντολή προς τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πετρόπουλο να μετατρέψει το πάρκο στην περιοχή που στεγάζονται τα γραφεία της “Ιντερσαλόνικα” από χώρο συνάθροισης μπεκρήδων και ναρκομανών σε παιδότοπο μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει η εικόνα

Τι γίνεται με το πάρκο


 κ. Δήμαρχε;


Παρ όλη τη δέσμευση του Δημάρχου Μ. Στυλιανίδη και την εντολή προς τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πετρόπουλο να μετατρέψει το πάρκο στην περιοχή που στεγάζονται τα γραφεία της “Ιντερσαλόνικα” από χώρο συνάθροισης μπεκρήδων και ναρκομανών σε παιδότοπο μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει η εικόνα


Σύμφωνα με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής το μικρό πάρκο που περικλείεται στους δρόμους Μ. Καραολή και Βελισσαρίου έχει μεταβληθεί σε χώρο συνάθροισης μπεκρήδων και αργόσχολων οι οποίοι παρενοχλούσαν τους μαθητές των παρακείμενων σχολείων και τους πελάτες των τριγύρω επιχειρήσεων.


Με αφορμή αυτό το γεγονός οι πολίτες επισκέφθηκαν το δήμαρχο ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους,  κάλεσε τον κ. Πετρόπουλο μπροστά τους και του έδωσε εντολή να μετατρέψει εκείνον τον χώρο σε παιδότοπο. Από τότε όμως όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι ουδείς εμφανίσθηκε από το δήμο και οι κατάσταση παραμένει η ίδια.


Δηλαδή χώρος συνάθροισης μπεκρήδων και αργόσχολων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες….


 



Άγνωστο πότε θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα


“Μαύρο Πάσχα” έκαναν οι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας αφού το πενιχρό προνοιακό επίδομα που επρόκειτο να πάρουν τον Απρίλιο δεν το πήραν. Δυστυχώς όμως για αυτούς τους συνανθρώπους μας ο Γολγοθάς  συνεχίζεται.


Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δ. Μπένη οι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ακόμη δεν πήραν το προνοιακό επίδομα και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά το Υπουργείο όπου εκεί μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα “Γίνεται ένα μπάχαλο μέσα στο Υπουργείο” είπε χαρακτηριστικά.


Εγώ θα έλεγα μήπως έγινε στάση πληρωμών και δεν το πήραμε ακόμη χαμπάρι;


 



Βασίλης Τσολακίδης:


“Κάτι άρχισε να γίνεται”


Ποιο ήρεμο είδα το Σάββατο το απόγευμα τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που οργάνωσε η οικογένεια Βουρβουκέλη.


Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλους τους αιρετούς το αντιμετώπισε και το αντιμετωπίζει ο Β. Τσολακίδης, ο οποίος έχει την ευθύνη να συνενώσει στα πλαίσια του Καλλικράτη τρείς Καποδιστριακούς δήμους, αυτών του Αβδήρων, Σελέρου και Βιστωνίδος σ’ έναν.


“Κάτι γίνεται” απάντησε σε σχετικό ερώτημα. “Οι προσπάθειες άρχισαν να αποδίδουν και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τι μας γίνεται και θα αρχίσουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμα μας”.


Βέβαια όταν η κουβέντα έφτασε στα της Κυβέρνησης ο Βασίλης θυμήθηκε ότι δεν είμαι ΠΑΣΟΚ και την άλλαξε.


Όχι αγαπητέ δήμαρχε δεν είμαι αντιΠΑΣΟΚ. Είμαι ένας πολίτης που θέλει να ξέρει ότι αυτοί που τον κυβερνούν και καθορίζουν την τύχη του, και αυτή των παιδιών του, νοιάζονται πραγματικά για αυτόν, την οικογένεια του και το σύνολο του Ελληνικού λαού


Το ίδιο έλεγα όταν Κυβέρνηση ήταν η ΝΔ, το ίδιο θα πω αν ξαναείναι και δεν νοιάζεται και αυτή με την σειρά της για το συμφέρον των πολιτών.


 


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΑΤΙΔΗ



Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με την συμμετοχή του αντιδημάρχου Κομοτηνής σε εκδηλώσεις ανθελληνικού τουρκικού συλλόγου. Το πλήρες κείμενος της Ερώτησης έχει ως εξής.


Συμφώνως με  δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδος της Θράκης “ΜΠΙΡΛΙΚ” ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Μολλά Ισά Ριτβάν ευρίσκετο μεταξύ των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις για τις αρχαιρεσίες του “Συλλόγου Αλληλοβοηθείας Τούρκων Δυτικής Θράκης” που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη. Ο συγκεκριμένος σύλλογος επανειλημμένως, δια των εκάστοτε Προέδρων του, έχει προβεί σε ανθελληνικές δραστηριότητες με κυρίαρχο αίτημα την “ανεξαρτησία” της Δυτικής Θράκης. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα παρατίθεται φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο κ. αντιδήμαρχος πανηγυρίζων κάτω από τις σημαίες της Τουρκίας και της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.


1.ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ


2.Είναι εις γνώση του Υπουργείου η συμμετοχή του αντιδημάρχου Κομοτηνής κ. Μολλά Ισά Ριτβάν στις εκδηλώσεις του ανθελληνικού “Συλλόγου Αλληλοβοηθείας Τούρκων Δυτικής Θράκης”;


3.         Συμβιβάζεται το αξίωμα αντιδημάρχου ελληνικής πόλεως με την ιδιότητα του μέλους σε ανθελληνικό σωματείο της Τουρκίας το οποίο έχει στόχο την προσβολή της εδαφικής ακεραιότητος της Πατρίδος μας και την διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης;


Είναι δυνατόν να παραμένει στην θέση του αντιδημάρχου μιας ελληνικής πόλεως, της Κομοτηνής, άτομο που υιοθετεί ιδέες περί “ανεξαρτησίας” της Δυτικής Θράκης;  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button