Δωρεάν αστικά στονΔήμο Βιστωνίδας

Tην δρομολόγηση δωρεάν αστικής συγκοινωνίας για τη σύνδεση της Γενησέας με τους υπόλοιπους οικισμούς της Βιστωνίδας ανακοίνωσει ο Δήμος Βιστωνίδας. Τα δρομολόγια αναμένεται να διευκολύνουν τους δημότες του Δήμου στην διεκπεραίωση προσωπικών τους υποθέσεων στην έδρα του Δήμου καθώς και στην επίσκεψη στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά.

Δωρεάν αστικά


στον Δήμο Βιστωνίδας 


Tην δρομολόγηση δωρεάν αστικής συγκοινωνίας για τη σύνδεση της Γενησέας με τους υπόλοιπους οικισμούς της Βιστωνίδας ανακοίνωσει ο Δήμος Βιστωνίδας.


Τα δρομολόγια αναμένεται να διευκολύνουν τους δημότες του Δήμου στην διεκπεραίωση προσωπικών τους υποθέσεων στην έδρα του Δήμου καθώς και στην επίσκεψη στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά.


Τρία δρομολόγια κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιούνται για να εξυπηρετούν τους πολίτες, ενώ παράλληλα θα συνδέουν το ένα χωριό με το άλλο.


Τα δρομολόγια αυτά θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.


 Ο Δήμαρχος Νίκος Ζλάτκος σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων οτι η δωρεάν συγκοινωνιακή σύνδεση των οικισμών του Δήμου αποτελεί υλοποίηση δεσμευσής του.


 



Οι νέοι Αντιδήμαρχοι


των Δήμων του Ν. Ξάνθης 


Κάθε μέρα που περνάει ανακοινώνονται οι Αντιδήμαρχοι και από τους υπόλοιπους Δήμους του Ν. Ξάνθης καθώς διανύουμε είδη την πρώτη εβδομάδα του έτους. 


Οι Αντιδήμαρχοι για το έτος 2009 των Δήμων του Ν. Ξάνθης αναλυτικά: 


Δήμος Σταυρούπολης: Κιουρετζή Αργυρώ, Κοντογιαννίδης Βασίλειος


Δήμος Μύκης: Κουστσή Αχμέτ, Ημαμ Χασαν Χουσεϊν, Χουσεϊν Μπασιά Τζεβδετ


Δήμος Αβδήρων: Γεωργαντάκης Αθανάσιος, Πασαλης ΑθανάσιοςΔήμος


Τοπείρου: Φεταχίδης Χρήστος, Πυροστιάνης Φώτης, Φέϊζη Ογλού Μουϊτήν


Δήμος Σέλερου: Εθένδη Εραλπ, Ιμπίς Τζεμήλ


 



Βράβευση επιτυχόντων του Δήμου Βιστωνίδας 


Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων και την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και της Προϊσταμένης Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Έφης Στυλιανίδου, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των παιδιών – δημοτών του Δήμου Βιστωνίδος που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Ο Μητροπολίτης Ξάνθης  Παντελεήμων, αφού συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά, επισήμανε :


 “Εσείς είστε το αύριο τούτου του τόπου. Είστε οι αυριανοί δάσκαλοι, βουλευτές, δήμαρχοι, επαγγελματίες που θα πάνε τον τόπο μπροστά. Η επιτυχία σας αυτή είναι η αρχή ενός μονοπατιού για την προσωπική σας πρόοδο, που θα σας συμπληρώσει ως ανθρώπους και θα θέσει θεμέλια για την υπόλοιπή σας ζωή”


Ο Δήμαρχος Βιστωνίδος κ. Νίκος Ζλάτκος στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:


“Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για έναν και μοναδικό λόγο. Να τιμήσουμε τα βλαστάρια του Δήμου μας που επιτύχανε στην σκληρή δοκιμασία των Πανελλήνιων Εισαγωγικών Εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με πολύ χαρά είμαστε στην ευχάριστη θέση να βραβεύσουμε 89 παιδιά που πέρασαν σε σχολές τις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και υπερήφανους καθότι ο αριθμός αυτός πέρσι ήταν 58”  


  



ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ


Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ο κ. Θεολόγος Καλαϊτζής, μετά τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής από το Δημοτικό Συμβούλιο.


 Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Νίκος Ανταμπούφης , επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Πολίτες για τη Ξάνθη’ ενώ Γραμματέας επανεξελέγη ο κ. Φανουράκης Μανώλης. 


 



ΝΕΑ ΜΕΛΗ


ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ


Παράλληλα στη συνεδρίαση εξελέγησαν και τα νέα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής τα οποία είναι με αλφαβητική σειρά τα εξής :


Αγκόρτζας Απόστολος, Καλογερής Κρίτων, Μούρκας Χρήστος, Πούλιος Χρίστος, Φιλίππου Φίλιππος, Φωτιάδης Νικόλαος. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘ Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης ‘ κ. Μπαντάκ Χουσεϊν, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την αρχηγία του συνδυασμού, της οποίας ανέλαβε επικεφαλής ο κ. Μαλκότς Χασάν. 



 


ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ


ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”


στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης



Το βιβλίο του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού με τίτλο ‘Εν ονόματι της Μακεδονίας’ , θα παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα θρακικής Τέχνης και Παράδοσης , στις 20.00 , στο ‘Π’, από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Μαργαρίτη Τζίμα, το Βουλευτή, Μάρκο Μπόλαρη και τον ίδιο το συγγραφέα.


Με θέμα το διπλωματικό πόλεμο για την ονομασία των Σκοπίων, στο βιβλίο του ο Σταύρος Λυγερός, παρουσιάζει το χρονικό της 18χρονης (1990-2008) διένεξης Ελλάδας-FYROM και ανασκευάζει πολλές από τις κατεστημένες, στερεότυπες αντιλήψεις της ελληνικής κοινής γνώμης και κυρίως της επίσημης εξωτερικής πολιτικής. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button