Τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague με τον Ολυμπιακό μπήκε η SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο Γιώργος Παράσχος μετά από καιρό είδε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague με τον Ολυμπιακό μπήκε η SKODA ΞΑΝΘΗ.


Ο Γιώργος Παράσχος μετά από καιρό είδε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση.


 Νωρίς το πρωί η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε βίντεο με δικά της παιχνίδια, ενώ μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ακολούθησε ασκήσεις με μπάλα και τακτική.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θανάσης Κωστούλας και Πέτρος Μάνταλος, ενώ ο Παύλος Καθάριος βρίσκεται με την Εθνική Νέων στην Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011.



Διαιτητής


Διαιτητής της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Σαραϊδάρη Δ.(ΕΠΣ Μακεδονίας) – Καρσιώτη Μ. (ΕΠΣ Κορίνθου), ενώ 4ος θα είναι ο Αν. Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.


Αυτή θα είναι και η 5η φορά για το πρωτάθλημα που ο 30χρονος ρέφερι θα διαιτητεύσει παιχνίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ. Φέτος είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στο δρόμο της Ξανθιώτικης ομάδας καθώς σφύριξε το 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αποβάλλοντας τον Μανώλη Μπέρτο στο 64′ στην μοναδική κόκκινη κάρτα που έχει δεχθεί η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.



Ανακοίνωση


Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει πως για την είσοδο στο γήπεδο εκτός από την κάρτα εισόδου (διαρκείας), είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι κατά την προσέλευσή τους να φέρουν και την Αστυνομική Ταυτότητα για λόγους ταυτοπροσωπίας.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button