«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ»

Το Σωματείο Επαγγελματιών Με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νομού Ξάνθης, ενημερώνει τους επαγγελματίες ότι εκδόθηκε από τον Δήμο Ξάνθης, η νέα «κανονιστική απόφαση για τον καθορισμό κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εμπορευμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων».

Το Σωματείο Επαγγελματιών Με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νομού Ξάνθης, ενημερώνει τους επαγγελματίες ότι εκδόθηκε από τον Δήμο Ξάνθης, η νέα «κανονιστική απόφαση για τον καθορισμό κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εμπορευμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων». Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες υποχρεούνται από τις 1 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, να καταθέσουν την σχετική αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αναγράφοντας την περίοδο χρήσης του κοινόχρηστου χώρου για το επόμενο έτος  και κατά τη χορήγησή της άδειας να καταβάλλουν στο ταμείο του Δήμου το προβλεπόμενο τέλος χρήσης του κοινόχρηστου χώρου. 

Διευκρινιστικός οδηγός, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για την χορήγηση άδειας χρήσης τραπεζοκαθισμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων αναγράφονται λεπτομερώς στο συνημμένο αρχείο, με την κανονιστική απόφαση από τον Δήμο Ξάνθης.   

Υ.Σ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαρία Τσιακίρογλου στο τηλέφωνο 6936588576 ή στην Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης στο τηλέφωνο 25410-22776(10.30-14.30).

 

                                Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    ΜΑΡΙΑ Σ. ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ                              ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button