Επιστροφή στα γήπεδα

Οι μέρες των Εορτών του Πάσχα πέρασαν και μαζί τους και η Πρωτομαγιά, όπως και οι ευχάριστες οικογενειακές στιγμές των μελών της SKODA ΞΑΝΘΗ που είχαν την ευκαιρία να τις περάσουν μακριά από την καθημερινότητα των προπονήσων. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων μπαίνοντας στην τελική ευθεία των προπονήσεων και των φιλικών που ακολουθούν με τον Ηρακλή, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι μέρες των Εορτών του Πάσχα πέρασαν και μαζί τους και η Πρωτομαγιά, όπως και οι ευχάριστες οικογενειακές στιγμές των μελών της SKODA ΞΑΝΘΗ που είχαν την ευκαιρία να τις περάσουν μακριά από την καθημερινότητα των προπονήσων. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων μπαίνοντας στην τελική ευθεία των προπονήσεων και των φιλικών που ακολουθούν με τον Ηρακλή, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο σημερινό πρόγραμμα οι ασκήσεις αφορούσαν τον τομέα της φυσικής κατάστασης ενώ στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.
Στην σημερινή προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και ο Αντώνης Ράνος. Ο επιθετικός της SKODA ΞΑΝΘΗ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Άρη Λεμεσού μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Κυπριακού Πρωταθλήματος (έχει σημειώσει 8 γκολ βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην 7η θέση) και πριν τους αγώνες μπαράζ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με συναδέλφους και φίλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button