Τα νέα της ομάδας

Νέα πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη. Στις 10:00 στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το «μενού» είχε παρακολούθηση DVD με φάσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας αλλά και του επερχόμενου αντιπάλου πριν τις ασκήσεις στο γήπεδο. Στη συνέχεια μετά την προθέρμανση με passing game και «κλεψίματα» το βάρος έπεσε στην τακτική.

Νέα πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη. Στις 10:00 στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Το «μενού» είχε παρακολούθηση DVD με φάσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας αλλά και του επερχόμενου αντιπάλου πριν τις ασκήσεις στο γήπεδο. Στη συνέχεια μετά την προθέρμανση με passing game και «κλεψίματα» το βάρος έπεσε στην τακτική. Στη συνέχεια υπήρχαν παιχνίδια έντασης «2 εναντίον 2» ενώ στο τελευταίο κομμάτι οικογενειακό «διπλό» μικρής διάρκειας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καπετάνος ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Γουάλας.
Ορίστηκαν οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Την αναμέτρηση της Δευτέρας (19:30) μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του Αστέρα Τρίπολης στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργαράκο Νίκο (ΕΠΣ Αθηνών) – Σταυρουλάκη Γιώργο (ΕΠΣ Ρεθύμνου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Σελιμος της ΕΠΣ Λακωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button